Jokić ima rešenje za Lejkerse VIDEO

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da njegov tim mora da pronađe način kako da uspori Los Anđeles Lejkerse ako žele pobedu.

Izvor: AK

Petak, 18.09.2020.

10:00

Jokić ima rešenje za Lejkerse VIDEO
Foto: Reuters/USA TODAY USPW

Nagetsi i Lejkersi počinju borbu u finalu Konferencije, a prvi meč na programu je u subotu ujutru od 3 časa po našem vremenu (LIVE BLOG B92.net).

"Oni su veoma talentovan tim. Imaju igrača koji sam može da reši meč u Lebronu (Džejmsu). Imaju Entonija Dejvisa koji je sjajan igrač u reketu. Tranzicija je važan deo njihove igre i moramo pronaći način kako da ih usporimo", rekao je Jokić.

Pročitajte još Nagetsi imaju plan za Lejkerse: Tražili smo od NBA da odmah gubimo 3-1

Lejkersi su u prethodne dve runde plej-ofa Zapada bili bolji od Portlanda i Hjustona sa po 4-1, dok su Nagetsi preokrenuli dva puta 1-3, protiv Džeza i Klipersa na 4-3.
"Igramo slobodno, igramo opušteno, igramo jedni za druge. Lepo je biti deo ovog tima. Posebno posle onakve pobede od pre dve noći. Nije olakšanje, napredovali smo u odnosu na prošlu sezonu. Iz godine u godinu smo sve bolji. To je dobro za sve nas", kaže Srbin.

Nagetsi i Lejkersi se sastaju u finalu Zapada prvi put od 2009. godine kada su ove dve ekipe predvodili Kobi Brajant i Karmelo Entoni.

Posle velikih preokreta i sjajnih trijumfa nad Portlandom i Klipersima, Denver i Nikola Jokić (večeras 03.00) ulaze u finalnu seriju Zapada, gde ih čekaju Lejkersi sa Lebronom Džejmsom. Tim iz Los Anđelesa je favorit u prvom meču s kvotom 1,35, dok je dvojka na Denver 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Lejkers - Denver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: