Bulsi opet kombinuju...

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Ponedeljak, 30.08.2004.

21:52

Default images

Čelnici Čikago Bulsa GM Džon Pekson i predsednik Džeri Rajnsdorf ponovo razmišljaju o seriji trejdova kojim bi svoj tim učinili boljim u budućnosti.

Posle odlaska Džamala Kraforda u Nikse (trejdom koji je iz ugla Bulsa bio isforsiran) finansijskim razlozima, tim iz Ilinoisa ima još nekoliko „repova“ u timu.

Kako prenosi lokalni „Čikago Tribjun“ u toku su ozbiljni pregovori  sa Memfisom oko razmene igrača u kojoj bi učestvovali Edi Kari,možda i Edi Robinson, a u nekim kombinacijama pominje i ime Skotija Pipena.

Sa druge strane, Džeri Vest je izgleda spreman da se odrekne Lorencena Rajta i veterana Bo Autloa.

Ni Dikembe Mutombo nema nameru da ostane u Čikagu u koji je došao kao deo trejda Kraforda. Trenutno su u toku pregovori sa Hjustonom oko razmene za Erika Pjatkovskog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: