Fudbal 100

Četvrtak, 10.03.2022.

20:47

Stanojević objasnio poraz: Nismo igrali protiv srpskog trećeligaša

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević sumirao je utiske posle debakla od Fejenorda (2:5) u Ligi konferencija.

Stanojeviæ objasnio poraz: Nismo igrali protiv srpskog treæeligaša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Boris Kluni

pre 2 godine

Majkl Tadić - majstore potpuno se slažem sve što si napisao i čak sam i igrao u vreme Arkana protiv njegovog Obilića i morao da gubim utakmice na poluvremenu da bi on bio prvak te godine tako da znam o čemu pričaš a godina imam isto kao i ti i možda smo u isti razred u školu išli ......pozzz za sve normalne navijače .......

milos

pre 2 godine

Czv,
A sta da kaze?Da opet daje izjave tipa da cemo ih zgaziti tri razlike u roterdam?Da se svi prime,slusali smo izjave pred mec i ocekivanja,a holandjani prebrzi,prejaki,da nemaju u nedelju prvenstvenu utakmicu tvrdim da bi nam spakovali 7-8 komada lagano.Jednostavno,smanjiti ocekivanja i lakse ce sve da nam padne.Na 2:1 sam rekao da ce za 5 minuta biti 2:2.I bi tako.Prevelika je razlika,ne samo u klasi,nego u svemu.Mi imamo Zdjelara,Natha i Rikarda.Zdjelar ne moze sve sam,krpi levo,desno,pokriva jojica i markovica koji su bivsi igraci,rekrativci,decko se trudi ali nema podrsku.Natho se povredio na pocetku,Rikardo nije ni igrao.Ne mozes sa jednim igracem nista.Odbrana je tragedija,ispadaju na prvom koraku,na prvom kontaktu,uvek tri koraka iza protivnickih igraca.Dobro smo prosli.Potreban je kompletan remont.I dovesti trenera koji ume i moze da se prilagodi svim sistemima igre.

Majkl Tadic

pre 2 godine

@ Boris Kluni

10 godina? Pa ne znam koliko ti je godina. Meni je 52. Ali vidi, fudbal ti je seljana ovde vec 30 godina. Jos 90ih si imao Arkana, Mirka Marjanovica. Ja od tog vremena nisam krocio na stadion sa izuzetkom Kajzerslauterna i Barselone. A neku domacu prvenstvenu nisam gledao na stadionu od 1991 i ne pada mi na pamet ni ubuduce. Ali priznajem da gledam na TV.

dragoman

pre 2 godine

najveci problem si ti Stanojevicu,ti si selekcioniro igrace, pa mi nemamo igrace, dva desna beka ne vrede ko nijedan/dali neko od tvojih saradnika vodi evidenciju koliko puta uspesno upute dobar centarsut/,imas dve balerine Lazara/koji i zna da igra ponekad/ i Jojica koji u 30 god. jos je talenat. Nemogu mladi igraci da nose ekipu u evropskim takmicenju. Uvek trazis krivca negde na strani, u odbrani ti kriv golman koji sve golove prima sa 3do4 metra posle glupih kikseva odbrane/to je sinoc/.Drzite vi dalje Ilijeva kao velikog strcnjaka za pronalazenje novih talenata. Najveca zalost sto cemo opet ostati bez titult i kupa

Django

pre 2 godine

Lekcija iz modernog fudbala, zdravog kluba i dobre selekcije igrača. Pa ovaj Fejenord je izgubio skoro od Alkmara i Vitesea, igrao nerešeno sa Groningenom. Šta bi bilo da ste imali Ajaks za protivnika. O nekom Sitiju ili Bajernu da ne pričam. Ali talovi, kombinacije, Jojići, Miljkovići, Fejse, Lole i ostali su nas vratili u realnost. Tačno gde i prioadamo.

Czv

pre 2 godine

Pazi ti trenera.. Koji izjavi završili smo evropski put.. Kakav je to lik, motivator, strateg... Trener... A da odigraš bunker i uzmeš koju kintu vise? A da.. Nema veze... Nema tu sportskog pristupa, samo interes

LT

pre 2 godine

Stanoje, objasni ideju sa Jovićem u derbiju od početka do kraja i večeras, kad se Natho povredio. Pusti gol, slučajnost. Duel igra 0, prodor 0, borbenost 0...Zašto ti je Jojić glavni igrač? Koga je pretrčao, kad je dobio duel? Sumu si oterao, Pavlovića ubio, Terziću daješ šansu na kašičicu... Navukao si gomilu penzionera, od Obradovića i Brežančića, do Lole i Lukača. Za šta oni primaju platu? Ko nam brani čoveče? Izgubismo derbi, ekipa izgubi samopouzdanje a ti i dalje držiš ovu kiksaru na golu. Od titule nema ništa. Nisu je zaslužili ni ovi drugi, ali za njih me baš briga. Zašto ti nas uništava?

Boris Kluni

pre 2 godine

Ja se nadao da će da kaže da daje ostavku a on ni stida ni srama ni obraza kaže okreće se domaćem prvenstvu koje nikog živog ne zanima !?? Zbog ovakvih likova a i zbog likova kao što su Vučelić Vizura Terza Mrkela ja već 10 godina ne idem na stadione a mislim da više nikada neću ni ići jer tolika budala nisam......

Gari Kvoter

pre 2 godine

jeste,sramota je izbubiti od fejenorda kuci bilo kojim rezultatom..pa nas fudbal iz godine u godine propada..pa pogledajte stadion!
pogledajte igrace,sve je lose posednjh 20godina..i umesto nedan korak napred,mi se tesimo kako nije sramota izgubiti od fejenorda ali treba imati igru!?
koja crna liga sampiona za nas.

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Ti da imaš obraz, kao što nemaš, dao bi ostavku posle derbija. I poveo bi Jovića, Jojića, Obradovića, Miljkovića...

Mito

pre 2 godine

Stanjojeviću, pokazao si da je tvoja taktika na nivou srpskog trečeligaša. Ponašanje na ternu je ponašanje jednog goniča robova koji unosi konfuziju u igru, svađa se sa sudijama, opšti haos. Nisi ti za trenera.

Uros Mihajlovic

pre 2 godine

Jel ovaj lik normalan?
Odakle ideja da pominje bilo kog treceligasa?
Kakve veze ima treceligas sa ovom utakmicom?
Kakve veze ima treceligas sa jednom svetinjom od kluba kao sto je Partizan???

Sve je meni bilo jasno jos od prvog derbija ove sezone posle njegovog tugovanja nakon Partizanovog gola za vodjstvo.
SRAMOTA

Normalac

pre 2 godine

Ali Stanoje…nije problem Rikardo..ni neki Jeftovic koji je dosao pre dva dana u Patlidzan, nije problem tebi bio napad, problem je petarda. Sredina, odbrana, golman, trener, Fejenord nije nikakva ekipa cak ni u ovom kupu Zorice Brunclik nemaju sta da traze, u tamgu su sa Novim Pazarom i olupali su te i naneli jernu od najvecih bruka srpskom fudbalu u poslednjih 50 godina.

Baltazar

pre 2 godine

Kakvu će tek taktiku postaviti u revanšu, kada je danas ovaj vrsni demotivator izjavio da su se oprostili od Evrope.
Svaki igrač će moliti boga da ne bude u timu.

Bata

pre 2 godine

Stvarno mi nisu jasni navijači Zvezde koji vise na vestima o Partizanu. Imate svoj klub koji je u svakom pogledu bolji od našeg. Više titula, prvak Evrope, mnogo više navijača... Nama su ovo mogućnosti i pravi partizanovca su zadovoljni Stanojevićem i onim kako je igrao naš Partizan ove godine. A ako je vama glavni cilj da budete bolji od Partizana i glavna briga da li je bio penal u Subotici ili nije, onda s vama nešto nije u redu. Navijam za Zvezdu od srca protiv Rendžersa i želim vam sve najbolje.

resistance

pre 2 godine

Svaki navijač Partizana koji i nakon ove bruke i dalje brani lik i delo aktuelng trenera, defintivno prestaje da bude pravi navijač Partizana. Nije sramota izgubiti od Fejenorda ali definitivbo jeste bruka izgubiti ovako! Paradoks ali mi treba da budemo zadovoljni rezultatopm jer je moglo i 10 da bude! Sad će oni pametnjakovići: "to je Fejenord, to je tim iz Holndije"... a ja ću ih vratiti u stvarnost; ovo takmičenje je treća evropska liga i u završnoj fazi učestvuju i slabije rangirane ekipe iz Lige Evrope,dakle ne radi se o Bajernu i Ligi Šampiona. Tako i toliko Fejeneord zasigurno nije boji,ali se još jednom pokazalo da aktuelni trener Partizana i igra u polju u bilo kom kontekstu ili obliku - nikako u istoj rečenici! Bunker, pa na kontru i džabu pa ga možda i ubodemo. Zašto je trener najveći krivac? Zato što je uništio tim koji je je ponosno igrao evropske utakmice. kriv je što je napravio atletsku Dijamant ligu od Partizana pošto je oterao sve znalce i tehničare, kriv je što veruje u Jojića, Jovića,razne Miljkoviće,kriv je što NE vidi da Vujačić i Saničanin nisu ni za drugu ligu, kriv je što imamo najneatraktivniji tim u istoriji svog postojanja. Jedino gde možda neko drugi snosi veću krivicu od aktuelnog trenera su definitovno ljudi koji su ga doveli a oterali trenera koji je igrao egal sa Mančesterom i timovima iz "moćne" holandske lige. Partizan mora da menja ovakvog trenera,mora!!! Nijednu on veliku utakmicu nije dobio,niti jednu! Sramota za klub renomea Partizana!

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jednostavno Fejnord je kvalitetniji tim, nas fudbal nije na tom nivou. Obratite pažnju kako brzo ide lopta kada napadaju, igra na malom prostoru, munjevito kontra, sjajan individualni kvalitet... Kolumbijac koji je igrao levo, a i Nelson su top igrači. Nelson je igrao za Hofenhajm, ponikao je u Arsenalu, bio je uz Sanca medju najboljima u omladinskom timu Engleza. Sto se tice Partizana, da bi postali ekipa koja može da ode u LŠ, ili da igra protiv jačih timova u LE, neophodno je da se pojačaju na nekoliko pozicija. Pre svega treba im desni bek (neki stranac, koji zna da se ubaci napred, koju ima dobar centarsut), jedan, a možda cak i dva stopera i ofanzivni vezni. Treba ispratiti situaciju sa Ljajicem, Svetom, pa mozda i Pavlovicem (cuo sam da ima nekih problema u Bazelu).

Ban

pre 2 godine

Samo dve stvari da napomenem:
- zver od deteta Milovanovic, cista nula
- golman Popovic jos veca nula, makar mu ne sutnuli na gol, i protiv Zvezde je najveci krivac.

Goks

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu jer ne gledam naš fudbal, ima 7 - 8 godina iz razumljivih razloga. Sad videh golove, ovde. Mislim da ima rešenja za Partizan...da ode Stanoje a da dodje Miloje. Ako neće Miloje, može Radoje... Koji bre Radoje? Pa ne znam koji Radoje. Ko da je to bitno, sve je to isto, ista matrica, isti kalup. Stanoje, Radoje, Miloje...Zato nam je fudbal takav.

Mac

pre 2 godine

I Srbija će imati dva kluba u Ligi prvaka, Fajnord nije bzvz momčad, treća u ligi, ali dsleko su zlatni dani Ajaxa i PSV-a... Ako od njih gube 3 gola doma, loš ptedznak, bit CZ prvak, velika lova u pitanju

Misin

pre 2 godine

Pa ti si selektirao ovaj tim i oslobodio se svega što je bilo najbolje u njemu,Suma,Asano,Sadik.A doveo Jojića .Sramota šta si uradio od evropskog Partizana a tek će da dodje treznjenje navijaca kada krenu kiksevi u prvenstvu.

objavite slobodno

pre 2 godine

"Stanojević je priznao da je njegov tim završio evropsku misiju i da će revanš u Roterdamu biti samo formalnost."

To je taj srpski inat i upornost…

Faust

pre 2 godine

Okrećemo se domaćem prvenstvu. Bolje da se okrene i ode što dalje iz Partizana i povede Jojića, Markovića i još desetak fudbalskih ništavila.

Stanoje_ostani

pre 2 godine

Ali ste igrali protiv skoro pa amaterske holandske ekipe i…da…niste imali savez i sudije…protiv srpskog treceligasa bi vam svirali penal na minut do kraja da pobedite. Jadan si. Ostani i ne idi!

Cccc

pre 2 godine

Cekaj bre,pa koliko bi ti Real dao,deset! I ti bi rekao pa to je Real?! Pa cekaj bre,jel imas ti mozga,jel ti znas da si veceras obrukao veliki klub iz Humske 1?? Alo bre,primio si pet komada u Beogradu i tek tako to kazes i odes?! SRAM TE BRE BILO!

berke

pre 2 godine

Ok je fejnord ekipa ali trenercino ovo je bruka. Igrali smo mi pre par god i sa az-om pa u dve utakmice nismo bili porazeni. Tj u obe smo ih nadigrali, ovo sada je smesno. Kao decica da su izasli, ovi nas pojeli, pregazili, prebili.

cccc

pre 2 godine

Vrišti za titulom i kvalifikacijama za LŠ a pucaju petarde od prvog ozbiljnog protivnika i to u Ligi Konferencija. Juče izmišljeno. Šta bi mučeniče radio sa Realom i Liverpulom?
Lezi dole i ne javljaj se neko vreme.

Maradona

pre 2 godine

Pa Strajnić je rekao i na 1:0 i na 2:1 da Fejnord i Holandska liga nisu jaki... Šta sad? Idi kući gledaj Rangers vs Red Star...

Maximilian

pre 2 godine

Nije problem izgubiti od boljeg ali ovakva igra je sramota. Menig je pokazivao hrabrost i želju a Stanojevoć ga izvede????? Potpuno pogrešna taktika, ovako visok rezultat je problem trenera i loše pripreme utakmice. Igralo se bez srca, trebalo bi da vas je sramota.

N.T.369

pre 2 godine

Podrska za Stanojevića. Sa ovakvom ekipom je i ovo uspeh. U partizanu realno nema tri dobra igrača. Golmana ne treba komentarisati. Čovek je izgubljen slučaj. Danas najmanje tri gola su njegova. Sve sto je bilo dobro je napustilo partizan a mnogo malo je uradjeno od strane uprave. Tako da sve dok je ova uprava biće zvezda sampion Srbije. Ako partizan uzme titulu ove godine biće to senzacija.

Možda i najveća glupost sto je prodat Stojković bez prave zamene.

veliki strumf

pre 2 godine

Каже играли Европу КОНФЕДЕРАЦИЈЕ АХАХСХААААААААА!!! Па он не зна ни како се такмичење зове, толико је ово битно такмичење. Ово је ТРЕЋА ЛИГА ЕВРОПЕ!

NBGD

pre 2 godine

Ne kazem da sam ocekivao pobedu Pattizana,ali nisam ocekivao ni ovaj debakl. Vaditi se na povredu jednog igraca je sramno i spomenuti. Svesni smo da niste igrali protiv treceligasa,ali vi niste zasluzili u nasem prvenstvu ni ovoliko pobeda. Smejali ste se nama sto smo dobili pet komada od Bayerna,sta kazete na ovo.

Istina

pre 2 godine

Stanoje kazi da vam nije igrao ni Damir Cakar, ni Mijatovic…to isto prolazi i ima smisla kao ovo sto si rekao. Najveca si bruka kluba!

RedMetox

pre 2 godine

"Imali smo 1:0 i 2:1, ali oni su bili bolji i opasniji. Mogli su da nas ugroze svakog trenutka, njihov kvalitet je presudio. Završavamo evropsku misiju i vraćamo se na domaću scenu. Odradili smo dobro evropsku sezonu i moramo da budemo zadovoljni. Okrećemo se domaćem prvenstvu", zaključio je Stanojević.


Kada bi mi trener ovo izjavio a postoji revans momentalno bi popio otkaz !

Pećko Pivo

pre 2 godine

Kao neko ko je od prvog dana bio protiv povratka ovog diletanta i prevaranta u Partizan, moram da priznam da uzivam u tome što sam bio u pravu.

veliki strumf

pre 2 godine

Каже играли Европу КОНФЕДЕРАЦИЈЕ АХАХСХААААААААА!!! Па он не зна ни како се такмичење зове, толико је ово битно такмичење. Ово је ТРЕЋА ЛИГА ЕВРОПЕ!

NBGD

pre 2 godine

Ne kazem da sam ocekivao pobedu Pattizana,ali nisam ocekivao ni ovaj debakl. Vaditi se na povredu jednog igraca je sramno i spomenuti. Svesni smo da niste igrali protiv treceligasa,ali vi niste zasluzili u nasem prvenstvu ni ovoliko pobeda. Smejali ste se nama sto smo dobili pet komada od Bayerna,sta kazete na ovo.

Misin

pre 2 godine

Pa ti si selektirao ovaj tim i oslobodio se svega što je bilo najbolje u njemu,Suma,Asano,Sadik.A doveo Jojića .Sramota šta si uradio od evropskog Partizana a tek će da dodje treznjenje navijaca kada krenu kiksevi u prvenstvu.

resistance

pre 2 godine

Svaki navijač Partizana koji i nakon ove bruke i dalje brani lik i delo aktuelng trenera, defintivno prestaje da bude pravi navijač Partizana. Nije sramota izgubiti od Fejenorda ali definitivbo jeste bruka izgubiti ovako! Paradoks ali mi treba da budemo zadovoljni rezultatopm jer je moglo i 10 da bude! Sad će oni pametnjakovići: "to je Fejenord, to je tim iz Holndije"... a ja ću ih vratiti u stvarnost; ovo takmičenje je treća evropska liga i u završnoj fazi učestvuju i slabije rangirane ekipe iz Lige Evrope,dakle ne radi se o Bajernu i Ligi Šampiona. Tako i toliko Fejeneord zasigurno nije boji,ali se još jednom pokazalo da aktuelni trener Partizana i igra u polju u bilo kom kontekstu ili obliku - nikako u istoj rečenici! Bunker, pa na kontru i džabu pa ga možda i ubodemo. Zašto je trener najveći krivac? Zato što je uništio tim koji je je ponosno igrao evropske utakmice. kriv je što je napravio atletsku Dijamant ligu od Partizana pošto je oterao sve znalce i tehničare, kriv je što veruje u Jojića, Jovića,razne Miljkoviće,kriv je što NE vidi da Vujačić i Saničanin nisu ni za drugu ligu, kriv je što imamo najneatraktivniji tim u istoriji svog postojanja. Jedino gde možda neko drugi snosi veću krivicu od aktuelnog trenera su definitovno ljudi koji su ga doveli a oterali trenera koji je igrao egal sa Mančesterom i timovima iz "moćne" holandske lige. Partizan mora da menja ovakvog trenera,mora!!! Nijednu on veliku utakmicu nije dobio,niti jednu! Sramota za klub renomea Partizana!

Maximilian

pre 2 godine

Nije problem izgubiti od boljeg ali ovakva igra je sramota. Menig je pokazivao hrabrost i želju a Stanojevoć ga izvede????? Potpuno pogrešna taktika, ovako visok rezultat je problem trenera i loše pripreme utakmice. Igralo se bez srca, trebalo bi da vas je sramota.

RedMetox

pre 2 godine

"Imali smo 1:0 i 2:1, ali oni su bili bolji i opasniji. Mogli su da nas ugroze svakog trenutka, njihov kvalitet je presudio. Završavamo evropsku misiju i vraćamo se na domaću scenu. Odradili smo dobro evropsku sezonu i moramo da budemo zadovoljni. Okrećemo se domaćem prvenstvu", zaključio je Stanojević.


Kada bi mi trener ovo izjavio a postoji revans momentalno bi popio otkaz !

Goks

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu jer ne gledam naš fudbal, ima 7 - 8 godina iz razumljivih razloga. Sad videh golove, ovde. Mislim da ima rešenja za Partizan...da ode Stanoje a da dodje Miloje. Ako neće Miloje, može Radoje... Koji bre Radoje? Pa ne znam koji Radoje. Ko da je to bitno, sve je to isto, ista matrica, isti kalup. Stanoje, Radoje, Miloje...Zato nam je fudbal takav.

Cccc

pre 2 godine

Cekaj bre,pa koliko bi ti Real dao,deset! I ti bi rekao pa to je Real?! Pa cekaj bre,jel imas ti mozga,jel ti znas da si veceras obrukao veliki klub iz Humske 1?? Alo bre,primio si pet komada u Beogradu i tek tako to kazes i odes?! SRAM TE BRE BILO!

cccc

pre 2 godine

Vrišti za titulom i kvalifikacijama za LŠ a pucaju petarde od prvog ozbiljnog protivnika i to u Ligi Konferencija. Juče izmišljeno. Šta bi mučeniče radio sa Realom i Liverpulom?
Lezi dole i ne javljaj se neko vreme.

objavite slobodno

pre 2 godine

"Stanojević je priznao da je njegov tim završio evropsku misiju i da će revanš u Roterdamu biti samo formalnost."

To je taj srpski inat i upornost…

Baltazar

pre 2 godine

Kakvu će tek taktiku postaviti u revanšu, kada je danas ovaj vrsni demotivator izjavio da su se oprostili od Evrope.
Svaki igrač će moliti boga da ne bude u timu.

Faust

pre 2 godine

Okrećemo se domaćem prvenstvu. Bolje da se okrene i ode što dalje iz Partizana i povede Jojića, Markovića i još desetak fudbalskih ništavila.

berke

pre 2 godine

Ok je fejnord ekipa ali trenercino ovo je bruka. Igrali smo mi pre par god i sa az-om pa u dve utakmice nismo bili porazeni. Tj u obe smo ih nadigrali, ovo sada je smesno. Kao decica da su izasli, ovi nas pojeli, pregazili, prebili.

LT

pre 2 godine

Stanoje, objasni ideju sa Jovićem u derbiju od početka do kraja i večeras, kad se Natho povredio. Pusti gol, slučajnost. Duel igra 0, prodor 0, borbenost 0...Zašto ti je Jojić glavni igrač? Koga je pretrčao, kad je dobio duel? Sumu si oterao, Pavlovića ubio, Terziću daješ šansu na kašičicu... Navukao si gomilu penzionera, od Obradovića i Brežančića, do Lole i Lukača. Za šta oni primaju platu? Ko nam brani čoveče? Izgubismo derbi, ekipa izgubi samopouzdanje a ti i dalje držiš ovu kiksaru na golu. Od titule nema ništa. Nisu je zaslužili ni ovi drugi, ali za njih me baš briga. Zašto ti nas uništava?

Mito

pre 2 godine

Stanjojeviću, pokazao si da je tvoja taktika na nivou srpskog trečeligaša. Ponašanje na ternu je ponašanje jednog goniča robova koji unosi konfuziju u igru, svađa se sa sudijama, opšti haos. Nisi ti za trenera.

Uros Mihajlovic

pre 2 godine

Jel ovaj lik normalan?
Odakle ideja da pominje bilo kog treceligasa?
Kakve veze ima treceligas sa ovom utakmicom?
Kakve veze ima treceligas sa jednom svetinjom od kluba kao sto je Partizan???

Sve je meni bilo jasno jos od prvog derbija ove sezone posle njegovog tugovanja nakon Partizanovog gola za vodjstvo.
SRAMOTA

Pećko Pivo

pre 2 godine

Kao neko ko je od prvog dana bio protiv povratka ovog diletanta i prevaranta u Partizan, moram da priznam da uzivam u tome što sam bio u pravu.

Boris Kluni

pre 2 godine

Ja se nadao da će da kaže da daje ostavku a on ni stida ni srama ni obraza kaže okreće se domaćem prvenstvu koje nikog živog ne zanima !?? Zbog ovakvih likova a i zbog likova kao što su Vučelić Vizura Terza Mrkela ja već 10 godina ne idem na stadione a mislim da više nikada neću ni ići jer tolika budala nisam......

Stanoje_ostani

pre 2 godine

Ali ste igrali protiv skoro pa amaterske holandske ekipe i…da…niste imali savez i sudije…protiv srpskog treceligasa bi vam svirali penal na minut do kraja da pobedite. Jadan si. Ostani i ne idi!

Istina

pre 2 godine

Stanoje kazi da vam nije igrao ni Damir Cakar, ni Mijatovic…to isto prolazi i ima smisla kao ovo sto si rekao. Najveca si bruka kluba!

Ban

pre 2 godine

Samo dve stvari da napomenem:
- zver od deteta Milovanovic, cista nula
- golman Popovic jos veca nula, makar mu ne sutnuli na gol, i protiv Zvezde je najveci krivac.

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Ti da imaš obraz, kao što nemaš, dao bi ostavku posle derbija. I poveo bi Jovića, Jojića, Obradovića, Miljkovića...

Maradona

pre 2 godine

Pa Strajnić je rekao i na 1:0 i na 2:1 da Fejnord i Holandska liga nisu jaki... Šta sad? Idi kući gledaj Rangers vs Red Star...

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jednostavno Fejnord je kvalitetniji tim, nas fudbal nije na tom nivou. Obratite pažnju kako brzo ide lopta kada napadaju, igra na malom prostoru, munjevito kontra, sjajan individualni kvalitet... Kolumbijac koji je igrao levo, a i Nelson su top igrači. Nelson je igrao za Hofenhajm, ponikao je u Arsenalu, bio je uz Sanca medju najboljima u omladinskom timu Engleza. Sto se tice Partizana, da bi postali ekipa koja može da ode u LŠ, ili da igra protiv jačih timova u LE, neophodno je da se pojačaju na nekoliko pozicija. Pre svega treba im desni bek (neki stranac, koji zna da se ubaci napred, koju ima dobar centarsut), jedan, a možda cak i dva stopera i ofanzivni vezni. Treba ispratiti situaciju sa Ljajicem, Svetom, pa mozda i Pavlovicem (cuo sam da ima nekih problema u Bazelu).

Normalac

pre 2 godine

Ali Stanoje…nije problem Rikardo..ni neki Jeftovic koji je dosao pre dva dana u Patlidzan, nije problem tebi bio napad, problem je petarda. Sredina, odbrana, golman, trener, Fejenord nije nikakva ekipa cak ni u ovom kupu Zorice Brunclik nemaju sta da traze, u tamgu su sa Novim Pazarom i olupali su te i naneli jernu od najvecih bruka srpskom fudbalu u poslednjih 50 godina.

Czv

pre 2 godine

Pazi ti trenera.. Koji izjavi završili smo evropski put.. Kakav je to lik, motivator, strateg... Trener... A da odigraš bunker i uzmeš koju kintu vise? A da.. Nema veze... Nema tu sportskog pristupa, samo interes

Gari Kvoter

pre 2 godine

jeste,sramota je izbubiti od fejenorda kuci bilo kojim rezultatom..pa nas fudbal iz godine u godine propada..pa pogledajte stadion!
pogledajte igrace,sve je lose posednjh 20godina..i umesto nedan korak napred,mi se tesimo kako nije sramota izgubiti od fejenorda ali treba imati igru!?
koja crna liga sampiona za nas.

Bata

pre 2 godine

Stvarno mi nisu jasni navijači Zvezde koji vise na vestima o Partizanu. Imate svoj klub koji je u svakom pogledu bolji od našeg. Više titula, prvak Evrope, mnogo više navijača... Nama su ovo mogućnosti i pravi partizanovca su zadovoljni Stanojevićem i onim kako je igrao naš Partizan ove godine. A ako je vama glavni cilj da budete bolji od Partizana i glavna briga da li je bio penal u Subotici ili nije, onda s vama nešto nije u redu. Navijam za Zvezdu od srca protiv Rendžersa i želim vam sve najbolje.

N.T.369

pre 2 godine

Podrska za Stanojevića. Sa ovakvom ekipom je i ovo uspeh. U partizanu realno nema tri dobra igrača. Golmana ne treba komentarisati. Čovek je izgubljen slučaj. Danas najmanje tri gola su njegova. Sve sto je bilo dobro je napustilo partizan a mnogo malo je uradjeno od strane uprave. Tako da sve dok je ova uprava biće zvezda sampion Srbije. Ako partizan uzme titulu ove godine biće to senzacija.

Možda i najveća glupost sto je prodat Stojković bez prave zamene.

Django

pre 2 godine

Lekcija iz modernog fudbala, zdravog kluba i dobre selekcije igrača. Pa ovaj Fejenord je izgubio skoro od Alkmara i Vitesea, igrao nerešeno sa Groningenom. Šta bi bilo da ste imali Ajaks za protivnika. O nekom Sitiju ili Bajernu da ne pričam. Ali talovi, kombinacije, Jojići, Miljkovići, Fejse, Lole i ostali su nas vratili u realnost. Tačno gde i prioadamo.

dragoman

pre 2 godine

najveci problem si ti Stanojevicu,ti si selekcioniro igrace, pa mi nemamo igrace, dva desna beka ne vrede ko nijedan/dali neko od tvojih saradnika vodi evidenciju koliko puta uspesno upute dobar centarsut/,imas dve balerine Lazara/koji i zna da igra ponekad/ i Jojica koji u 30 god. jos je talenat. Nemogu mladi igraci da nose ekipu u evropskim takmicenju. Uvek trazis krivca negde na strani, u odbrani ti kriv golman koji sve golove prima sa 3do4 metra posle glupih kikseva odbrane/to je sinoc/.Drzite vi dalje Ilijeva kao velikog strcnjaka za pronalazenje novih talenata. Najveca zalost sto cemo opet ostati bez titult i kupa

Majkl Tadic

pre 2 godine

@ Boris Kluni

10 godina? Pa ne znam koliko ti je godina. Meni je 52. Ali vidi, fudbal ti je seljana ovde vec 30 godina. Jos 90ih si imao Arkana, Mirka Marjanovica. Ja od tog vremena nisam krocio na stadion sa izuzetkom Kajzerslauterna i Barselone. A neku domacu prvenstvenu nisam gledao na stadionu od 1991 i ne pada mi na pamet ni ubuduce. Ali priznajem da gledam na TV.

Mac

pre 2 godine

I Srbija će imati dva kluba u Ligi prvaka, Fajnord nije bzvz momčad, treća u ligi, ali dsleko su zlatni dani Ajaxa i PSV-a... Ako od njih gube 3 gola doma, loš ptedznak, bit CZ prvak, velika lova u pitanju

milos

pre 2 godine

Czv,
A sta da kaze?Da opet daje izjave tipa da cemo ih zgaziti tri razlike u roterdam?Da se svi prime,slusali smo izjave pred mec i ocekivanja,a holandjani prebrzi,prejaki,da nemaju u nedelju prvenstvenu utakmicu tvrdim da bi nam spakovali 7-8 komada lagano.Jednostavno,smanjiti ocekivanja i lakse ce sve da nam padne.Na 2:1 sam rekao da ce za 5 minuta biti 2:2.I bi tako.Prevelika je razlika,ne samo u klasi,nego u svemu.Mi imamo Zdjelara,Natha i Rikarda.Zdjelar ne moze sve sam,krpi levo,desno,pokriva jojica i markovica koji su bivsi igraci,rekrativci,decko se trudi ali nema podrsku.Natho se povredio na pocetku,Rikardo nije ni igrao.Ne mozes sa jednim igracem nista.Odbrana je tragedija,ispadaju na prvom koraku,na prvom kontaktu,uvek tri koraka iza protivnickih igraca.Dobro smo prosli.Potreban je kompletan remont.I dovesti trenera koji ume i moze da se prilagodi svim sistemima igre.

Boris Kluni

pre 2 godine

Majkl Tadić - majstore potpuno se slažem sve što si napisao i čak sam i igrao u vreme Arkana protiv njegovog Obilića i morao da gubim utakmice na poluvremenu da bi on bio prvak te godine tako da znam o čemu pričaš a godina imam isto kao i ti i možda smo u isti razred u školu išli ......pozzz za sve normalne navijače .......

Bata

pre 2 godine

Stvarno mi nisu jasni navijači Zvezde koji vise na vestima o Partizanu. Imate svoj klub koji je u svakom pogledu bolji od našeg. Više titula, prvak Evrope, mnogo više navijača... Nama su ovo mogućnosti i pravi partizanovca su zadovoljni Stanojevićem i onim kako je igrao naš Partizan ove godine. A ako je vama glavni cilj da budete bolji od Partizana i glavna briga da li je bio penal u Subotici ili nije, onda s vama nešto nije u redu. Navijam za Zvezdu od srca protiv Rendžersa i želim vam sve najbolje.

Stanoje_ostani

pre 2 godine

Ali ste igrali protiv skoro pa amaterske holandske ekipe i…da…niste imali savez i sudije…protiv srpskog treceligasa bi vam svirali penal na minut do kraja da pobedite. Jadan si. Ostani i ne idi!

veliki strumf

pre 2 godine

Каже играли Европу КОНФЕДЕРАЦИЈЕ АХАХСХААААААААА!!! Па он не зна ни како се такмичење зове, толико је ово битно такмичење. Ово је ТРЕЋА ЛИГА ЕВРОПЕ!

Normalac

pre 2 godine

Ali Stanoje…nije problem Rikardo..ni neki Jeftovic koji je dosao pre dva dana u Patlidzan, nije problem tebi bio napad, problem je petarda. Sredina, odbrana, golman, trener, Fejenord nije nikakva ekipa cak ni u ovom kupu Zorice Brunclik nemaju sta da traze, u tamgu su sa Novim Pazarom i olupali su te i naneli jernu od najvecih bruka srpskom fudbalu u poslednjih 50 godina.

N.T.369

pre 2 godine

Podrska za Stanojevića. Sa ovakvom ekipom je i ovo uspeh. U partizanu realno nema tri dobra igrača. Golmana ne treba komentarisati. Čovek je izgubljen slučaj. Danas najmanje tri gola su njegova. Sve sto je bilo dobro je napustilo partizan a mnogo malo je uradjeno od strane uprave. Tako da sve dok je ova uprava biće zvezda sampion Srbije. Ako partizan uzme titulu ove godine biće to senzacija.

Možda i najveća glupost sto je prodat Stojković bez prave zamene.

NBGD

pre 2 godine

Ne kazem da sam ocekivao pobedu Pattizana,ali nisam ocekivao ni ovaj debakl. Vaditi se na povredu jednog igraca je sramno i spomenuti. Svesni smo da niste igrali protiv treceligasa,ali vi niste zasluzili u nasem prvenstvu ni ovoliko pobeda. Smejali ste se nama sto smo dobili pet komada od Bayerna,sta kazete na ovo.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jednostavno Fejnord je kvalitetniji tim, nas fudbal nije na tom nivou. Obratite pažnju kako brzo ide lopta kada napadaju, igra na malom prostoru, munjevito kontra, sjajan individualni kvalitet... Kolumbijac koji je igrao levo, a i Nelson su top igrači. Nelson je igrao za Hofenhajm, ponikao je u Arsenalu, bio je uz Sanca medju najboljima u omladinskom timu Engleza. Sto se tice Partizana, da bi postali ekipa koja može da ode u LŠ, ili da igra protiv jačih timova u LE, neophodno je da se pojačaju na nekoliko pozicija. Pre svega treba im desni bek (neki stranac, koji zna da se ubaci napred, koju ima dobar centarsut), jedan, a možda cak i dva stopera i ofanzivni vezni. Treba ispratiti situaciju sa Ljajicem, Svetom, pa mozda i Pavlovicem (cuo sam da ima nekih problema u Bazelu).

Mac

pre 2 godine

I Srbija će imati dva kluba u Ligi prvaka, Fajnord nije bzvz momčad, treća u ligi, ali dsleko su zlatni dani Ajaxa i PSV-a... Ako od njih gube 3 gola doma, loš ptedznak, bit CZ prvak, velika lova u pitanju

Uros Mihajlovic

pre 2 godine

Jel ovaj lik normalan?
Odakle ideja da pominje bilo kog treceligasa?
Kakve veze ima treceligas sa ovom utakmicom?
Kakve veze ima treceligas sa jednom svetinjom od kluba kao sto je Partizan???

Sve je meni bilo jasno jos od prvog derbija ove sezone posle njegovog tugovanja nakon Partizanovog gola za vodjstvo.
SRAMOTA

Misin

pre 2 godine

Pa ti si selektirao ovaj tim i oslobodio se svega što je bilo najbolje u njemu,Suma,Asano,Sadik.A doveo Jojića .Sramota šta si uradio od evropskog Partizana a tek će da dodje treznjenje navijaca kada krenu kiksevi u prvenstvu.

resistance

pre 2 godine

Svaki navijač Partizana koji i nakon ove bruke i dalje brani lik i delo aktuelng trenera, defintivno prestaje da bude pravi navijač Partizana. Nije sramota izgubiti od Fejenorda ali definitivbo jeste bruka izgubiti ovako! Paradoks ali mi treba da budemo zadovoljni rezultatopm jer je moglo i 10 da bude! Sad će oni pametnjakovići: "to je Fejenord, to je tim iz Holndije"... a ja ću ih vratiti u stvarnost; ovo takmičenje je treća evropska liga i u završnoj fazi učestvuju i slabije rangirane ekipe iz Lige Evrope,dakle ne radi se o Bajernu i Ligi Šampiona. Tako i toliko Fejeneord zasigurno nije boji,ali se još jednom pokazalo da aktuelni trener Partizana i igra u polju u bilo kom kontekstu ili obliku - nikako u istoj rečenici! Bunker, pa na kontru i džabu pa ga možda i ubodemo. Zašto je trener najveći krivac? Zato što je uništio tim koji je je ponosno igrao evropske utakmice. kriv je što je napravio atletsku Dijamant ligu od Partizana pošto je oterao sve znalce i tehničare, kriv je što veruje u Jojića, Jovića,razne Miljkoviće,kriv je što NE vidi da Vujačić i Saničanin nisu ni za drugu ligu, kriv je što imamo najneatraktivniji tim u istoriji svog postojanja. Jedino gde možda neko drugi snosi veću krivicu od aktuelnog trenera su definitovno ljudi koji su ga doveli a oterali trenera koji je igrao egal sa Mančesterom i timovima iz "moćne" holandske lige. Partizan mora da menja ovakvog trenera,mora!!! Nijednu on veliku utakmicu nije dobio,niti jednu! Sramota za klub renomea Partizana!

Faust

pre 2 godine

Okrećemo se domaćem prvenstvu. Bolje da se okrene i ode što dalje iz Partizana i povede Jojića, Markovića i još desetak fudbalskih ništavila.

Cccc

pre 2 godine

Cekaj bre,pa koliko bi ti Real dao,deset! I ti bi rekao pa to je Real?! Pa cekaj bre,jel imas ti mozga,jel ti znas da si veceras obrukao veliki klub iz Humske 1?? Alo bre,primio si pet komada u Beogradu i tek tako to kazes i odes?! SRAM TE BRE BILO!

Ban

pre 2 godine

Samo dve stvari da napomenem:
- zver od deteta Milovanovic, cista nula
- golman Popovic jos veca nula, makar mu ne sutnuli na gol, i protiv Zvezde je najveci krivac.

Goks

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu jer ne gledam naš fudbal, ima 7 - 8 godina iz razumljivih razloga. Sad videh golove, ovde. Mislim da ima rešenja za Partizan...da ode Stanoje a da dodje Miloje. Ako neće Miloje, može Radoje... Koji bre Radoje? Pa ne znam koji Radoje. Ko da je to bitno, sve je to isto, ista matrica, isti kalup. Stanoje, Radoje, Miloje...Zato nam je fudbal takav.

LT

pre 2 godine

Stanoje, objasni ideju sa Jovićem u derbiju od početka do kraja i večeras, kad se Natho povredio. Pusti gol, slučajnost. Duel igra 0, prodor 0, borbenost 0...Zašto ti je Jojić glavni igrač? Koga je pretrčao, kad je dobio duel? Sumu si oterao, Pavlovića ubio, Terziću daješ šansu na kašičicu... Navukao si gomilu penzionera, od Obradovića i Brežančića, do Lole i Lukača. Za šta oni primaju platu? Ko nam brani čoveče? Izgubismo derbi, ekipa izgubi samopouzdanje a ti i dalje držiš ovu kiksaru na golu. Od titule nema ništa. Nisu je zaslužili ni ovi drugi, ali za njih me baš briga. Zašto ti nas uništava?

Boris Kluni

pre 2 godine

Ja se nadao da će da kaže da daje ostavku a on ni stida ni srama ni obraza kaže okreće se domaćem prvenstvu koje nikog živog ne zanima !?? Zbog ovakvih likova a i zbog likova kao što su Vučelić Vizura Terza Mrkela ja već 10 godina ne idem na stadione a mislim da više nikada neću ni ići jer tolika budala nisam......

cccc

pre 2 godine

Vrišti za titulom i kvalifikacijama za LŠ a pucaju petarde od prvog ozbiljnog protivnika i to u Ligi Konferencija. Juče izmišljeno. Šta bi mučeniče radio sa Realom i Liverpulom?
Lezi dole i ne javljaj se neko vreme.

Pećko Pivo

pre 2 godine

Kao neko ko je od prvog dana bio protiv povratka ovog diletanta i prevaranta u Partizan, moram da priznam da uzivam u tome što sam bio u pravu.

Baltazar

pre 2 godine

Kakvu će tek taktiku postaviti u revanšu, kada je danas ovaj vrsni demotivator izjavio da su se oprostili od Evrope.
Svaki igrač će moliti boga da ne bude u timu.

Mito

pre 2 godine

Stanjojeviću, pokazao si da je tvoja taktika na nivou srpskog trečeligaša. Ponašanje na ternu je ponašanje jednog goniča robova koji unosi konfuziju u igru, svađa se sa sudijama, opšti haos. Nisi ti za trenera.

Gari Kvoter

pre 2 godine

jeste,sramota je izbubiti od fejenorda kuci bilo kojim rezultatom..pa nas fudbal iz godine u godine propada..pa pogledajte stadion!
pogledajte igrace,sve je lose posednjh 20godina..i umesto nedan korak napred,mi se tesimo kako nije sramota izgubiti od fejenorda ali treba imati igru!?
koja crna liga sampiona za nas.

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Ti da imaš obraz, kao što nemaš, dao bi ostavku posle derbija. I poveo bi Jovića, Jojića, Obradovića, Miljkovića...

dragoman

pre 2 godine

najveci problem si ti Stanojevicu,ti si selekcioniro igrace, pa mi nemamo igrace, dva desna beka ne vrede ko nijedan/dali neko od tvojih saradnika vodi evidenciju koliko puta uspesno upute dobar centarsut/,imas dve balerine Lazara/koji i zna da igra ponekad/ i Jojica koji u 30 god. jos je talenat. Nemogu mladi igraci da nose ekipu u evropskim takmicenju. Uvek trazis krivca negde na strani, u odbrani ti kriv golman koji sve golove prima sa 3do4 metra posle glupih kikseva odbrane/to je sinoc/.Drzite vi dalje Ilijeva kao velikog strcnjaka za pronalazenje novih talenata. Najveca zalost sto cemo opet ostati bez titult i kupa

Istina

pre 2 godine

Stanoje kazi da vam nije igrao ni Damir Cakar, ni Mijatovic…to isto prolazi i ima smisla kao ovo sto si rekao. Najveca si bruka kluba!

Maradona

pre 2 godine

Pa Strajnić je rekao i na 1:0 i na 2:1 da Fejnord i Holandska liga nisu jaki... Šta sad? Idi kući gledaj Rangers vs Red Star...

Maximilian

pre 2 godine

Nije problem izgubiti od boljeg ali ovakva igra je sramota. Menig je pokazivao hrabrost i želju a Stanojevoć ga izvede????? Potpuno pogrešna taktika, ovako visok rezultat je problem trenera i loše pripreme utakmice. Igralo se bez srca, trebalo bi da vas je sramota.

objavite slobodno

pre 2 godine

"Stanojević je priznao da je njegov tim završio evropsku misiju i da će revanš u Roterdamu biti samo formalnost."

To je taj srpski inat i upornost…

Czv

pre 2 godine

Pazi ti trenera.. Koji izjavi završili smo evropski put.. Kakav je to lik, motivator, strateg... Trener... A da odigraš bunker i uzmeš koju kintu vise? A da.. Nema veze... Nema tu sportskog pristupa, samo interes

Django

pre 2 godine

Lekcija iz modernog fudbala, zdravog kluba i dobre selekcije igrača. Pa ovaj Fejenord je izgubio skoro od Alkmara i Vitesea, igrao nerešeno sa Groningenom. Šta bi bilo da ste imali Ajaks za protivnika. O nekom Sitiju ili Bajernu da ne pričam. Ali talovi, kombinacije, Jojići, Miljkovići, Fejse, Lole i ostali su nas vratili u realnost. Tačno gde i prioadamo.

Boris Kluni

pre 2 godine

Majkl Tadić - majstore potpuno se slažem sve što si napisao i čak sam i igrao u vreme Arkana protiv njegovog Obilića i morao da gubim utakmice na poluvremenu da bi on bio prvak te godine tako da znam o čemu pričaš a godina imam isto kao i ti i možda smo u isti razred u školu išli ......pozzz za sve normalne navijače .......

berke

pre 2 godine

Ok je fejnord ekipa ali trenercino ovo je bruka. Igrali smo mi pre par god i sa az-om pa u dve utakmice nismo bili porazeni. Tj u obe smo ih nadigrali, ovo sada je smesno. Kao decica da su izasli, ovi nas pojeli, pregazili, prebili.

RedMetox

pre 2 godine

"Imali smo 1:0 i 2:1, ali oni su bili bolji i opasniji. Mogli su da nas ugroze svakog trenutka, njihov kvalitet je presudio. Završavamo evropsku misiju i vraćamo se na domaću scenu. Odradili smo dobro evropsku sezonu i moramo da budemo zadovoljni. Okrećemo se domaćem prvenstvu", zaključio je Stanojević.


Kada bi mi trener ovo izjavio a postoji revans momentalno bi popio otkaz !

Majkl Tadic

pre 2 godine

@ Boris Kluni

10 godina? Pa ne znam koliko ti je godina. Meni je 52. Ali vidi, fudbal ti je seljana ovde vec 30 godina. Jos 90ih si imao Arkana, Mirka Marjanovica. Ja od tog vremena nisam krocio na stadion sa izuzetkom Kajzerslauterna i Barselone. A neku domacu prvenstvenu nisam gledao na stadionu od 1991 i ne pada mi na pamet ni ubuduce. Ali priznajem da gledam na TV.

milos

pre 2 godine

Czv,
A sta da kaze?Da opet daje izjave tipa da cemo ih zgaziti tri razlike u roterdam?Da se svi prime,slusali smo izjave pred mec i ocekivanja,a holandjani prebrzi,prejaki,da nemaju u nedelju prvenstvenu utakmicu tvrdim da bi nam spakovali 7-8 komada lagano.Jednostavno,smanjiti ocekivanja i lakse ce sve da nam padne.Na 2:1 sam rekao da ce za 5 minuta biti 2:2.I bi tako.Prevelika je razlika,ne samo u klasi,nego u svemu.Mi imamo Zdjelara,Natha i Rikarda.Zdjelar ne moze sve sam,krpi levo,desno,pokriva jojica i markovica koji su bivsi igraci,rekrativci,decko se trudi ali nema podrsku.Natho se povredio na pocetku,Rikardo nije ni igrao.Ne mozes sa jednim igracem nista.Odbrana je tragedija,ispadaju na prvom koraku,na prvom kontaktu,uvek tri koraka iza protivnickih igraca.Dobro smo prosli.Potreban je kompletan remont.I dovesti trenera koji ume i moze da se prilagodi svim sistemima igre.