Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.02.2024.

09:21

B92.net: Zvezda odbila 10 miliona – Bukari ostaje!

Crvena zvezda odlučila je da odbije bogatu ponudu za Osmana Bukarija, potvrđeno je za B92.net.

Izvor: B92

Autor:B92

B92.net: Zvezda odbila 10 miliona – Bukari ostaje!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Američki Los Anđeles Galaksi je ponudio deset miliona evra za krilnog napadača iz Gane, ali je crveno-belima važnija borba za titulu.

"Definitivno Bukari ostaje na 'Marakani'. To je naša konačna odluka. Deset miliona evra jeste velika ponuda, ali titula u maju mesecu nema cenu", povrđeno je iz kluba za B92.net.

Zvezda je odbila ponudu bez obzira na to da li će u budućnosti dobiti sličnu ili manju, jer Bukarija vide kao jednog od ključnih igrača u ekipi Vladana Milojevića.

Prioritet Zvezde je titula i učešće u novom ciklusu Lige šampiona koja od jeseni kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima.

"Bukari je igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i ne želimo da u sezonu uđemo oslabljeni. Rekli smo da iz kluba ne može da ide nijedan igrač čiji odlazak ugožava titulu",
dodaje naš izvor.

Bukari je došao u Zvezdu u julu 2022. godine za tri miliona evra iz Genta. Za to vreme odigrao je 64 utakmice i dao 22 gola uz 16 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu