Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2023.

14:36

Đorđević: Moramo dati sve od sebe

Trener Radničkog iz Niša Vladimir Đorđević izjavio je pred mečsa ekipom Inđije da njegov tim mora da da i više od svog maksimuma ako želi da ostvari rezultat.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Đorđević: Moramo dati sve od sebe
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju 4. juna od 18.30 časova dočekuju ekipu Inđije u drugom meču baraža za popunu Superlige Srbije.

U prvoj utakmici odigranoj u Inđiji, domaći tim je slavio sa 3:1.

"Cela ova turbulentna sezona staje u nedeljnu utakmicu. Otežavajuća okolnost je što moramo nadoknaditi minus od dva gola iz prvog meča, ali je to na neki način za nas i dodatni motiv. Na stručnom štabu je da u ovom kratkom periodu da pre svega podigne ekipu i da na meč izadjemo skoncentrisani i na ofanzivu i na defanzivu. Koliko je potrebno da postignemo golove za prolaz, toliko je i važno da u odbrani budemo mirni i sigurni i od toga će kretati naše samopouzdanje", istakao je Đorđević.

Dodaje da ne sumnja da će Radnički sledeće sezone igrati Superligu.

"U ovoj situaciji mi moramo dati i više nego što je naš trenutni maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Verujte, ni jednog trenutka ne sumnjam u naš prolaz i da će Radnički i sledeće sezone igrati Superligu Srbije. U nedelju svi u klubu i na tribinama moramo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Pozivam i publiku da dođe i podrži klub, jer nam biti potreban i dodatan vetar u leđa da napadnemo i pobedimo Inđiju", zaključio je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve