Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2023.

10:30

Čelsi ozbiljan – Lukaku i novac za Vlahovića

Sve su brojnija interesovanja za Dušana Vlahovića, koji će na leto biti jedan do najtraženijih fudbalera u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Čelsi ozbiljan – Lukaku i novac za Vlahovića
Foto: Profimedia

Juventus hoće da proda Vlahovića u naprednom prelaznom roku, ali ne ispod 80 miliona, koliko su platili Fiorentini kada su ga dovodili u Torino.

Do sada su se za Dušana Vlahovića najviše interesovanja pokazali Atletiko Madrid i Čelsi. Iz Madrida stiže ponuda, gde su spremni da Juveu proslede Alvara Moratu, uz novac za srpskog napadača.

Dok je sa druge strane Čelsi bio konkretniji i Juventusu su ponuili Romelua Lukakua uz novac, što nije loša ponuda, ako znamo da je Lukaku imao dobru sezonu u Interu, gde je jedan od najboljih napadača u Seriji A.

Svesni su u Juventusu da Vlahović nije pružio onakve partije, kakve su oni očekivali do njega, tako da je rastanak sa Srbinom neminovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve