Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.06.2023.

11:38

Duljaj o dolasku Vranješa: Šta klub želi?

Trener Partizana Igor Duljaj prokomentarisao je dolazak štopera Ognjena Vranješa u Humsku.

Izvor:

Autor:

Duljaj o dolasku Vranješa: Šta klub želi?
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Potpis nekadašnjeg člana Crvene zvezde je podigao velik prašinu među crno-belima, pa se tako bivši član tog kluba Bojan Ostojić pobunio protiv njegovog dolaska.

Duljaj za sada zauzima neutralan stav, ali postavlja pitanje u razgovoru za "Sportstki žurnal" – šta je ono što klub želi?

"Ne bežim od te teme, ali opet se vraćamo – šta klub želi? Ako hoćemo da igra mlad igrač, onda je to Ilić", jasno je poručio šef struke crno-belih.

Nije hteo dodatno da komentariše dolazak Vranješa.

"Znam o kome se radi, ali ga nisam gledao. U fokusu su mi samo Partizanovi fudbaleri", dodao je Duljaj.

Da li su Čumić, Ratkov ili Ilić realna pojačanja za Partizan? Duljaj ima drugo rešenje.

"Imam lepo mišljenje o njima, posebno o Čumiću - bio je ‘preko‘, video šta se traži. Neverovatno brz, može da se ‘ponavlja‘. Koji trener ne bi voleo igrače kao što su Čumić i, takođe inteligentni, Ilić. Ratkov? Mlad, snažan, dobar ali... Partizan ima Matiju Popovića! Ne smemo da dupliramo, bolje da biser raste uz iskusnijeg, stvorimo priču da klub profitira od transfera", smatra Duljaj.

Nekadašnjem članu Partizana Stevanu Jovetiću ističe ugovor.

"Kad bi došao Jovetić, veliki partizanovac sa sjajnom karijerom, to bi bilo neverovatno! Pitate li navijače: kako da ne?! Opet, imate Rikarda, Jovetića, al' hoćete da promovišete i nekog mladog, poput Matije Popovića... Ponovo se vraćamo na strategiju", zaključio je Duljaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve