Nova vest
Fudbal

Petak, 24.03.2023.

17:10

Bolt: Ten Hag vraća Junajted na stazu slave

Jusein Bolt, svetski sprinterski šampion, bio je nedavno gost Mančester junajteda.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bolt: Ten Hag vraća Junajted na stazu slave
Foto: Profimedia

Sprinter sa Jamajke, višetruki svetski rekorder, poznat je kao veliki navijač kluba sa Old Traforda.

On je direktno pratio meč FA kupa sa Fulamom u kojem je Junajted, posle velike drame u finišu slavio sa 3:1.

Bolt je posle meča imao priliku da se sastane i sa menadžerom Erikom ten Hagom i potom je otkrio šta je poručio Holanđaninu.

"Prvo što sam mu rekao bilo je 'hvala ti'. To je prvo što sam mu rekao i rukovali smo se. A on me je pitao, 'hvala, na čemu?' Rekao sa mu, ' što si nas vratio na stazu slave'. Poslednjih nekoliko godina bilo je teško igračima da urade tako nešto, bilo je mnogo uspona i padova. Činjenica da nas sada svi vide kako napredujemo je nešto briljantno", kaže Bolt.

On je dodao da je poručio Ten Hagu da "samo nastavi u tom stilu".

"Naša sezona ide predivno. Mislim da je sjajna stvar što je Ten Hag došao i sve što je uradio za klub. Sve se stvarno promenilo. Možete da vidite tu energiju kod igrača, mentalni sklop je drugačiji, veoma sam srećan zbog pravca kojim klub ide. I znam da ćemo osvajati trofeje", zaključio je Bolt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve