Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.03.2023.

16:45

Bivši fudbaler Partizana objavio kraj karijere

Nekadašnji fudbaler Partizana Petar Škuletić odlučio je da posle 15 godina okonča svoju profesionalnu karijeru.

Izvor: B92

Autor:B92

Bivši fudbaler Partizana objavio kraj karijere
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

"Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio u karijeri. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju", izjavio je Škuletić u podkastu "Alesto".

Petar Škuletić je svoju karijeru počeo upravo u Partizanu, gde je iz rodnog Danilovgrada stigao u Beograd. Prvo je krenuo iz Teleoptika, a svoju sreću je potom tražio u LASK iz Linca, pa onda i Vojvodini, gde je bio slat na pozajmice u Zetu pa onda u Radnički Niš, odakle je 2014. stigao u Partizan.

U dresu crno-belih je beležio svoje najbolje partije u karijeri. Pod patronatom Marka Nikolića u sezoni 2014/15 je postigao 21. gol na 28 utakmica, što ga je preporučilo Lokomotiivi iz Moskva iz koje prelazi već u sledećoj sezoni.

Nije se dugo zadržao u Rusiji, jer je bio nezadovoljan statusom koji ima u klubu. Posle toga slede epizode u Genčerbirligiju i Monpeljeu. Nakon kluba u Francuskoj, opet se vratio u Tursku i to u ekipu Sivaspora, a potom i u Sabah iz Azerbejdžana.

Poslednji klub u karijeri mu je bio TSC, za koji je upisao jedan gol na šest mečeva.

Petar Škuletić je upisao i šest utakmica u dresu reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve