Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.02.2023.

10:40

Ognjenović otišao u Ukrajinu da bude trener: I Srbija je bila u ratu

Bivši srpski fudbaler Perica Ognjenović posle relativno loših epizoda na klupama U17 i U18 reprezentacije Srbije, dobio je priliku u Metalistu iz Harkova.

Izvor: B92

Autor:B92

Ognjenović otišao u Ukrajinu da bude trener: I Srbija je bila u ratu
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mnogi su pobegli iz Ukrajine zbog rata, međutim Ognjenoviću je to izazov i preuzeo je sedmoplasirani tim iz ukrajinskog prvenstva.

U izjavi za ukrajinske medije, Ognjenović poručuje da će pripreme poslužiti da se upozna sa kvalitetima svojih fudbalera.

"Imali smo jake kondicione treninge pa je ekipa bila pomalo umorna. Mi smo tek počeli sa pripremama, a rivali protiv kojih smo igrali su završavali pripremni period. Trenutno nam rezultat nije u prvom planu. Najbitnije je da budemo spremni kada počne liga", rekao je Ognjenović i dodao da se planiraju i pojačanja.

On nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda iz Metalista, pa je rekao da mu je čast što su ga pozvali, i da ga nijednog trenutka nije bilo strah što je u zemlji ratno stanje.

"Znate da je i u Srbiji bio rat. Verovatno zbog toga imamo manji strah od rata nego ljudi iz ostalih država. Sve ovo se nama već desilo. Daće Bog da se i ovo u Ukrajini završi brzo", rekao je Ognjenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu