Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.11.2022.

19:24

Ronaldo ima "zeleno" za odlazak iz Junajteda već na zimu

Kristijano Ronaldo bi već u januaru mogao da napusti Mančester junajted.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo ima
Foto: Profimedia

Ostrvski mediji prenose da Erik ten Hag želi da zadrži dobru atmosferu u ekipi, a za tako nešto veruje da Ronaldo mora da ode.

Portugalac je ove sezone često u centru pažnje, ali ne zbog golova, kako je sve navikao, već ponašanja zbog čega je već bio kažnjen odstranjivanjem iz ekipe.

Skaj Sports tvrdi da je Ten Heg uveliko počeo da traži moguće mete za zimski prelazni rok, napadače koji bi mogli za naslede Kristijana Ronalda.

Ideja je bila da se dovede 33-godišnji napadač bajerna Erik Maksim Čupo-Moting, ali je izvesno da ga Bajern neće pustiti.

Čupo-Moting je ove sezone za Bajern postigao već sedam golova.

Isti izvori tvrde i da bi Junajted bio spreman da se odrekne bilo kakvog obeštećenja u slučaju da to bude prepreka da Ronaldo ode na zimu.

Otuda se ponovo pominje Sporting iz Lisabona čiji čelnici veruju da bi Ronaldo mogao da se vrati u svoj nekadašnji klub.

Ronaldo je želeo da ode i letos, ali tada nije mogao da nađe klub, jer su mnogi odbili da ga angažuju zbog godina i astronomskih primanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu