Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.10.2022.

23:40

Milojević: Neću da komentarišem gol – spavamo

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je na konferenciji za medije nakon poraza od Ferencvaroša u Ligi Evrope (2:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Neću da komentarišem gol – spavamo
Srdjan Stevanovic/Starsport

Plasman u nokaut faze drugog po kvalitetu evropskog takmičenja još je dalji za šampiona Srbije, koji je pred poslednje dve runde, poslednji u grupi sa samo tri boda.

Prvi je Ferencvaroš sa devet, dok su po šest poena sakupili Monako i Trabzon.

"Šanse su teoretske, ne možemo da kalkulišemo jer ne zavisi sve od nas i teško je da se prihvati. Imali smo sve u svojim rukama, nismo iskoristili brejk šansu. Moramo da prevaziđemo ovu situaciju", rekao je Milojević.

Zvezda je pokazala slabosti u odbrani svog gola.

"Mislim da smo, uz dužno poštovanje Ferencvaroša, pobedili sami sebe. Opet primamo golove iz naših grešaka, bolno je, a mi kao da ne učimo na tome. Teško je da se izgubi kada nismo podređeni u tri meča u grupi", dodao je Milojević.

Nije ga iznenadio mađarski prvak.

"Nisu nas iznenadili, znali smo šta će da urade. Igrali su to što igraju, čekali kontru i polukontru, a mi smo bili u pasivni u boksu. Prvi i drugi gol smo tako primili, neću da komentarišem gol glavom sa 12 metara. Spavamo, a na dugoj strani smo iz polušansi falilo je malo boljih odluka", istakao je Milojević.

Tribine stadiona "Groupama" bile su krcate, a atmsofera "vatrena".

"Očigledno da Ferencvarošu prija da igra pred svojim navijačima. Očigledno je da se fudbal ne igra samo u Beogradu. Dobar je teren, dobra je atmosfera i njihovo domaćinstvo ne bi trebalo da nam stvara problem", istakao je Milojević.

Zvezda naredni meč u Ligi Evrope igra za dve sedmice protiv Trabzona u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve