Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.10.2022.

10:10

Klop: Kada ispunimo svoj potencijal, mi smo dobar tim

Posle serije loših rezultata, Liverpul se raspucao u Glazgovu.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop: Kada ispunimo svoj potencijal, mi smo dobar tim

"Redsi" su sa 7:1 protiv Rendžersa zabeležili jednu od najubedljivijih pobeda u istoriji takmičenja.

Liverpul je ovom pobedom praktično obezbedio plasman u osminu finala jer ima šest bodova više od trećelasiranog Ajaksa, protiv koga će mu biti dovoljan i remi u sledećem kolu u Amsterdamu.

"Svidela su mi se oba poluvremena. Dobro smo reagovali posle primljenog gola. U nekim delovima prvog poluvremena igrali smo izuzetan fudbal", rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Meč na "Ajbroksu" obeležio je Muhamed Salah, koji je u 76. minutu ušao u igru, a do 82. postigao het-trik, najbrži u istoriji takmičenja.

"Mo Salah je izvanredan igrač, to svi znamo i to je večeras i pokazao. Roberto Firmino je jedan od igrača kojima možemo da verujemo. Igrao je dobro, kao i skoro svi danas. Atmosfera je bila sjajna, ali to smo mogli da očekujemo. Kada ispunimo svoj potencijal, mi smo dobar tim", dodao je Nemac.

Liverpul u nedelju igra protiv Mančester sitija u Premijer ligi.

"Nije to loše – doći ovde i pobediti 7:1: Svi su očekivali da ćemo pobediti, ali to nije tako lako. Sada se pripremamo za naredni izazov",
izjavio je Virdžil van Dajk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu