Nova vest
Fudbal

Petak, 16.09.2022.

10:30

Piksi objavio spisak

Selektor Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača na koje može da računa za duele sa Švedskom i Norveškom u Ligi Nacija.

Izvor:

Autor:

Piksi objavio spisak
Foto: FSS

Na spisku nema Nikole Milenkovića i Marka Grujića zbog povreda, dok je Predrag Rajković dobio direktan crveni karton na prošlom meču.

Tu su Stefan Mitrović iz Zvezde i Srđan Babić iz Almerije koji bi mogli da debituju za "A" selekciju.

Meč protiv Švedske je na programu 24. septembra u Beogradu dok će "orlovi" 27. septembra gostovati u Oslu.

Popularni Piksi je za te mečeve pozvao sledeće igrače.

Golmani: Vanja Milinković-Savić (Torino), Marko Dmitrović (Sevilja), Marko Ilić (Kortrajk)

Odbrana: Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (Salcburg), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Erhan Mašović (Bohum), Srđan Babić (Almerija), Stefan Mitrović (Hetafe), Filip Mladenović (Legija), Aleksa Terzić (Fiorentina)

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović (Hetafe), Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Filip Đuričić (Sampdorija), Nemanja Radonjić (Torino), Dušan Tadić (Ajaks)

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Jović (Fiorentina), Dušan Vlahović (Juventus)

Podsetimo, Srbija je do sada odigrala četiri meča u okviru "B" divizije Lige nacija i trenutno su drugi sa dve pobede i po remijem i porazom.

Lider je Norveška koja je do sada neporažena, a bodove su toj selekciji uspeli da "otkinu" samo Slovenci koji su četvrti član ove grupe.

IZ FSS poručuju da će selektor biti na raspolaganju novinarima u ponedeljak, 19. septembra na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi od 12 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu