Fudbal 87

Petak, 16.09.2022.

10:30

Piksi objavio spisak

Selektor Srbije Dragan Stojković objavio je spisak igrača na koje može da računa za duele sa Švedskom i Norveškom u Ligi Nacija.

Piksi objavio spisak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Jad i beda!

pre 1 godinu

Piksi prilegao na rudu kod Madjije!
Erakovic igra jer je bonus a Mitrovic sedi na klupi.
Zato su zasluzili poziv u reprezentaciju?
Zerzic takodje ne igra u Fiorentini a redovno se zove kao bivsi...
Treba ispitati ko im je menadžer..
Treba zvati Pesica, Srbica, Milunovica, a i Nikolic dao gol..

Sava Drugi

pre 1 godinu

Zašto nije pozvan Dejan Savićević, Dejo Genije?
Šta mu fali, ni ranije dok je igrao nije bio u nekoj kondiciji. Piksi nemo da si sujetan. I Binu Turbinu da zovneš nema brži od njega a mogao bi i Siniša Mihajlović dobar bi bio da tuče penale. Naravno i Belodedić kao centrahalf najbolji od svih.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Vanja- Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic- Lazovic, Maksimovic, Gudelj, Kostic- Tadic, Sergej- Mitrovic/Vlahovic;

Rajkovic- Erakovic, Masovic, Nastasic (Babic)- Radonjic, Lukic, Ilic, Mladenovic- Zivkovic, Djuricic- Vlahovic/Mitrovic;

Dmitrovic, Racic (Gajic), Grujic (Samardzic), Jovic.

Ov(ak)o bi bilo dobro kada bi pozvao sestoricu stopera, a mozda je previse da zove/povede i Racica i Grujica i zato sam tako napisao.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.
(josip_zg, 16. septembar 2022 14:03)

Nema potrebe da zove vise od trojice napadaca jer cemo retko kad igrati i sa dvojicom, a ne treba zaboraviti i da "laznu devetku" mogu da igraju Djuricic, SMS i Tadic tako da smo tu adekvatno pokriveni...

nickchange

pre 1 godinu

Veliko, veliko razočarenje u selektora!Uvek sam ga do sada branio
i kao nikada počeo sam da pratim reprezentaciju baš iz razloga odnosno principa zbog kojih sam se sad razočarao: doslednost,samostalnost i suverenost Piksija u odabiru igrača. Nije dozvoljavao da mu se iko meša, da popusti pritiscima i ucenama, ali sada je sve to palo u vodu. Erakoviča je pozvao ranije zbog velikih pritisaka medijskih a opet znamo odakle zaparvo oni polaze u startu. Eraković nema šta da traži na mestu štopera gde po meni imamo najbolje igrače jer uporediti Erakovića sa Milenkovićem, Nastasićem,Pavlovićem je apsurd! Ali ajde preko toga sam prešao nekako, ali ova smejurija sa Mitrovićem hehehehe je baš to - smejurija. Čime je on to zaslužio? Kako je on to zaslužio? Ah da, prešao je u Zvezdu, e onda ok. Ah da, novinari i mediji ga hvale i uraaaa, odmah u reprezentaciju! Veliko razočarenje u selektora, veliko. A i Srnić bi mogao, što da ne?! Za koji mesec i Pešič, moguće!

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nikada slabiju klupu i slabiju odbranu nismo imali na sp
(Cacko, 16. septembar 2022 11:14)
A inače smo na SP vazda imali

Zvezda

pre 1 godinu

Erakovic i Stefan Mitrovic HAHAHAHAHAHA
(Grobar, 16. septembar 2022 13:00)

A koga bi ti? Fejsu, Uroševića.... Teška bolest. Zamisli da u Španiji neko postavi pitanje zašto ovaj iz Reala a ne onaj iz Barse. Jeli treba da navodim igrače iz Partizana koji po meni ne zaslužuju dres ali to je selektorovo. Verovatno si bio zadovoljan sa šegrtom Krstajićem?

hercegovac

pre 1 godinu

@DEX
Piksi se odrekao kapitena premijerligasa jer se ovaj drznuo da ne cuti na nepravilnosti u i oko reprezntacije,pritom na njegovoj poziciji starter je rezervni igrac iz spanske lige,inace njegov vrsnjak tako da tu nema govora o nekakvoj smeni generacija,sa druge strane pokusava se napraviti reprezentativcem Erakovic,decko koji u Zvezdi igra iskljucivo jer je bonus,inace su i Milunovic i Pankov za njega klasa,koji je u U21 bio rezerva onom nasem nesrecnom Sveti Markovicu,ali kao Terzin pulen eto njega na svetskom,istorija se ponavlja,proslo svetsko smo bukvalno zrtvovali teranjem Muslina i postavljanjem onog pocetnika,da se Radonjic gurne na spisak i nabije mu se cena,na kraju je to i uspelo,ko sisa rezultat,jer Madjija je spiritus movens naseg fudbala,a zna se u koga se kune i ciju sliku drzi kancelariji,Piksi nezalost nije nista manje marioneta tako da najjaci sastav ne ocekuj pogotovo sto ide 26 igraca,bice tu "iznenadjenja".

Milija

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...
(garincha, 16. septembar 2022 14:19)

A ne, zvace Sanicanina i Lutovca!

Rade

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.
(Che,

Citam da je stadion u Becu za utakmicu Hrvatske i Austrije rasprodat mesec dana ranije.
50.000 ljudi. Od toga ce da dodje 20.000 hrvatskih navijaca da gleda svoj tim u obicnoj utakmici lige nacija. Plus zamisli da ti toliko stranih navijaca dodje na obicnu utakmicu samo da vide uzivo Srbiju kako igra. Nama u Beogradu na stadion dodje 1500 ljudi. Ne mozemo da se uporedimo

Polako ljudi

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:04)

Samardžić je član nemačke U21. Neophodno je da se pravno/papirološki odradi promena sportskog državljanstva. Ne može tek tako da dobije poziv.

Maksim i divizije

pre 1 godinu

Mozda je samardzic zasluzio poziv ?!
(boki, 16. septembar 2022 14:10)

Čudi me da ne znate FIFA propise. Lazar Samardžić je trenutno član nemačke U21 i da bi zaigrao za nas, neophodan je prvo njegov pristanak (to se još nije dogodilo), a zatim da se papirološki odradi promena sportskog državljanstva kao što je to svojevremeno urađeno sa Kuzmanovićem i Subotićem.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

josip_zg

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.

Che

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.

garincha

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...

?

pre 1 godinu

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.
(fudbaloman, 16. septembar 2022 10:43)

Bolje od toga ne ume. Imao je jednu solidnu sezonu u Njemačkoj i to je to.

Реалан

pre 1 godinu

Овој земљи не треба селектор, довољно је само да уђеш у коментаре погледаш састав и готово.

Gorance

pre 1 godinu

Dokle više gudelj!! i zašto bre? zovi onda i fejsu! nadam se da će po oporavku Grujića otpasti sa spiska!
(srnićavodikući, 16. septembar 2022 12:28)

Slazem se. Za tu poziciju je Zdjelar rodjen i mnogo kvalitetniji od Gudelja.

Dzonkala

pre 1 godinu

Prema ovim komentarima samo mogu da skontam da su navijači Partizana razočarani što nema nekog od njihovih pa je lakše da pljuju po Erakoviću i Mitrovicu. A suština je da ni jedni ni drugi nemaju igrača za repku. Mitrović je jasno pozvan da ne bi igrao za Kanadu, što je malo loša priča a Eraković jer nema nigde nikog njegovih godina sa tim iskustvom i kvalitetom, bez obzira što igra kod preloseg Milojevića na desnom neku. A Partizan, pa ne može Diabate i za nas da igra drugari.. Kontam ja da vi pratite fudbal, ali odavno ovde nema šta da se komentariše.

Dušan

pre 1 godinu

Godinama pričam da će reprezentacija da procveta kad se otarasimo korova od igrača kao što su bili V. Stojković i Kolarov... Za mene simboli splavarenja, nekulture, primitivizma, prostakluka, nepismenosti, bezobraznog ponašanja, iskvarenog rivalstva, ma bukvalno svega što krasi jednog tipičnog stereotipnog fudbalera današnjih generacija ili tzv. navijače odnosno huligane... Nisu oni to pokrenuli, samo su mu dali finalni pečat i iskreno se nadam da kad smo njih poslali u penziju sa njima su otišle i sve te sočne, neukusne karakteristike.. dovoljno je da ne pročitam njihova imena i već imam osmeh na licu.. a pritom svi trenutni reprezentativci deluju kao baš fini momci... Pa čak i Mitar od one lude glave sad deluje kao dobrica... A da ne pričamo o tome kakvi su fudbaleri.. ajmo majstori ispišite novu stranicu fudbalske istorije Srbije 🇷🇸🏆

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Kad je Jović bio u formi?! Jedino kad je igrao za Frankfurt. Od tada, kraj priče.

ko-ometator

pre 1 godinu

hahaha erakovic. taj decko ne zna gde je levo. voze ga ko mladog majmuna svaki put he he
(djape, 16. septembar 2022 10:36)
Pa posto mi imamo nestu, maldinija, vidica, terija i ivanovica na raspolaganju stvarno je cudno sto je ovaj decko pozvan. Decko igra sasvim solidno i bice sve bolji a s obzirom da je reprezentacija jako ogranicena u odbrani ovaj poziv je sasvim zasluzen.

Rothmans

pre 1 godinu

Veljko Birmančević pre Stefana Mitrovića, Mitrović je samo prvih par utakmica odigrao dobro u Zvezdi, od tada je nevidljiv, Birmančević je konstantniji

JPR24

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.
(Winnetou, 16. septembar 2022 11:12)

Španija ga zvala u U19 ekipi u avgustu ove godine… Naši će promasiti voz kao i uobicajeno.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Desno nam ne igra Zivkovic nego Lazovic, izgleda da nas ne pratis dovoljno. Zastava 101, smesan si i nebitan isto kao i ovaj zvezdas Mali Hijavata kojem je mozda tek svaki deseti komentar normalan na ovom sajtu. Inace, Pedja (ne djape) je sve objasnio, njegov komentar potpisujem i bukvalno od prvog do poslednjeg slova, toliko je kvalitetan i poucan.

Vanja, Dmitrovic, Masovic/Erakovic je OK (prema tome, jedan od njih), Veljkovic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic- njih bih i ja pozvao (21/26-27), Babic je isto OK s tim bih na kraju ipak verovatno poveo MN, sporni su (i suvisni) oba S. Mitrovica, Marko Ilic (nije toliko sporan jer ne mirisem Svilara, a neko je morao da bude pozvan umesto Rajkovica), Terzic.

Nastasic tu i tamo (imao je dosta i kikseva dok nam je Mihajlovic bio selektor), ali, Mladenovic i Jovic su uglavnom bili i vise nego solidni za Srbiju, ne treba rusiti homogenost ove ekipe.

JPR24

pre 1 godinu

Zašto se uporno izbegava Zdjelar koji je nas najbolji igrač na toj poziciji? Ove neke pozvane necu da komentarišem.
(Pobrilof, 16. septembar 2022 11:08)

Možda sto je odigrao samo jednu utakmici u, primio 2 gola… i to bi bilo to

mirka

pre 1 godinu

nemamo mi šta da tražimo u fudbalu....samo se zavaravamo ...već zadnjih 30g šta smo postigli ..smešnooo a svaki put..sad ćemo...u penziju i selektori i fudbaleri

Pirotehnicar aka Dezurni smarac aka Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Nezasluzenim pozivanjem Erakovica i Mitrovica iz Cz, s ciljem da se prodaju za vece pare kako bi odredjeni ljudi imali korist, jedan je od razloga zasto je Partizan vise zaradio od procenata Sadika po prelasku u Sosijedad nego Zvezda od prodaje u poslednje 3 godine.

Winnetou

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.

Боки

pre 1 godinu

Могао би мало Јовић да не добије позив, чисто да не буде да је позван само по дифолту...

Speedo

pre 1 godinu

Erakovic i Jovic, cemu pozivanje osrednjih igraca, koji se propisno brukaju. Jovic juce osim sto se isprsi kad trci u 9 kvadrata, nikakav ucinak. Covek nezainteresovan, neka mi neko kaze zasto vise pozivaju njega. Nemam nista protiv nikoga, ali stvarno, cemu pozivanje osrednjeg igraca koji nigde nista ne pokazuje. Imamo mi centrafore koji mogu biti zamena ili tandem sa Mitrovicem, da se ne lazemo.

Pedja

pre 1 godinu

Uvek ce bti zasto je pozvan ovaj,a ne onaj, ali nije lose malo razmeniti misljenja. Ne razumem poziv za Ilica valjda kao treceg golmana. Zanima me kako ce Babic odigrati. Gde god da ode, bio je standardan, osim u Zvezdi. Pljuje se Erakovic, a mogu i da prtpostavim ciji navijaci ga pljuju. Ima odlicne predispozicije, dobru reakciju, snazan u duelima, ne vidim cemu kritike. Sto se tice Stefana Mitrovica, on zaista nije zasluzio poziv, mlad je, mozda ce biti veliki igrac, ali sada nije. Shvatam poziv njemu, pre svega da ga ne bi uzela Kanada. Dosta je kritika na racun Jovica i opravdane su, zaista se ne vidi. Ako nastavi ovako, izgubice se potpuno. Medjutim, uvek zovete tri spica. Ajde recite, ko bi drugi mogao da bude pozvan kao treci spic? Jedno vreme je sve bilo bajno, da imamo i visak napadaca. Ali, imate li bilo kog drugog na toj poziciji?

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.

Godric Gryffindor

pre 1 godinu

Smešno je staviti Erakovića, a ne Milunovića koji je od starta sezone najbolji igrač Zvezde ubedljivo. Stefan Mitrović pre Birmančevića? Reprezentaciju bi trebalo da predstavljaju najbolji, bez obzira na godine i na to da li možeš dalje da ih prodaš. U jednom momentu sam se prevario da Piksi može da nas izvuče bar malo iz mulja...

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

Blade Runner

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.

DEX

pre 1 godinu

Sad će krenuti razni "selektori" sa svojim sastavima i pitanjima zašto onog nema a zašto ovog ima na spisku. Piksi radi svoj posao maestralno. Isprobava neke igrače na ovim utakmicama koje nisu baš i toliko važne ali na kojima ipak svi očekujemo pobede. Mnogo je važniji konačan spisak za Katar za koji uopšte ne sumnjam da će biti najbolji mogući. Samo da posluži zdravlje naše fudbalere za koje sam siguran da će uz vodstvo "Mistera" postići odlične rezultate u Kataru.

Ranzo

pre 1 godinu

Kakvi god da su rezultati ove godine, Milunovic i Erakovic su bolji od Veljkovica i polovine ostalih iz odbrane sa spiska. Sportski pozdrav

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:17)
Nemaš pametnija posla nego izigravaš selektora, pazi u bg. " moj spisak" au ala nas ima za psihijatriju.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nije loš spisak, ne možemo gledati samo subjektivno, ipak Piksi bolje zna od nas. Drugo je to što mi nemamo neki kvalitet, pa onda spisak deluje loše. Svidja mi se što je pozvao mlade igrače, Erakovića i Mitrovića, to je velika stvar za njih, imaće dodatni motiv da napreduju.
Ne svidja mi se što će i dalje u prvih jedanaest biti Pavlović i SMS, spori su i neinteligentni, to je zicer za Brazil i Švajcarsku. Golmani su nam, takodje, loši. Uzdam se u Piksija, Tadića, Kostića i Mitra, to su jedini pravi profesionalci u ovoj reprezentaciji.
Prolazak grupe bio bi veliki uspeh, ali i ako ispadnemo tesno, treba Piksiju produžiti ugovor i dati mu mandat bar još četiri godine. Na kratke staze ne možeš ništa uraditi ni sa vrhunskom reprezentacijom, a kamoli sa našom koja je prosečna.

Dexa

pre 1 godinu

Pa da krenemo jer vec gomilu pitanja vidim. Predrag Rajkovic nije pozvan jer je zaradio crveni karton u Sloveniji sa klupe zbog protesta i dobio dva meca suspenzije, tako da ne bi mogao da nastupi. Ono sto meni licno nije jasno, zasto se Ilic forsira kao treci golman umesto Svilara, realno imamo golmana u Romi i logicnije je da se njemu da poziv, svakako treci golman ce samo popuniti broj i u Kataru. Milenkovica nema zbog povrede, izasao iz nedavno u mecu Fiorentine pre vremena i nije spreman. Nema ni Ristica, istina je da ne igra u Benfici skoro uopste kako je presao, ali on svakako ni u reprezentaciji nije predvidjen za startera ni za veliku minutaza, tako da cudi posle 2 godine boravka u timu da se tek tako ne pozove jer moze biti od pomoci. Sve ostalo je ocekivano i standardno. Stefan Mitrovic je pozvan iskljucivo kako bi se kaparisao za buducnost jer je bio na pragu igranja za A selekciju Kanade. Jedino malo razocarenje za mene jeste nepozivanje Joveljica za cetvrtog napadaca, jer je to apsolutno zasluzio, kao i put u Katar. Medjutim, izgleda da Piksi i pored povecanja broja igraca sa 23 na 26 nece voditi cetvrtog napadaca, sto jeste pomalo cudno ali tako je.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

VMS, Rajkovic (Ilic), Dmitrovic

Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic

-Erakovic umesto Milenkovica i Babic umesto Nastasica plus S. Mitrovic
umesto npr. Gajica za kojeg bi moralo da bude mesta na konacnom spisku za SP ako smo iole pametni jer bismo morali da imamo i jednog klasicnog desnog beka.

Lazovic, Gajic (recimo Stefan Mitrovic kao sto je i objasnjeno gore), Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic

Tadic, Zivkovic, SMS, Djuricic, Samardzic (drugi Stefan Mitrovic umesto njega, ovo je neshvatljiv potez), Grujic/Birmancevic (Terzic)

Mitrovic, Vlahovic, Jovic

Sve u svemu, 22/27 (moze i 24/27 ako uzmemo da je maltene svejedno hoce li ici Erhan ili Erak i Nastasa ili Srki iako bi ipak bilo malo bzv da Matija izvisi)- nije lose, ali, moze i bolje jer je SP blizu, a prosto je neverovatno da ni sad nisu pozvani Lazar, Birmancevic ili Katai, cemu Terzic kada tu imas dva Filipa? Zasto nije pozvan Gajic, kakav crni poziv za Stefana Mitrovica? Cak ne bih pozvao ni isto(prez)imenog stopera, a kamoli ovog iz cz. Treba duplirati sve pozicije osim stopera (dovoljna su petorica, moze i Gudelj da igra stopera ako bas zatreba), naravno, imati i po 3 golmana i napadaca, ali, i visak njih na sredini i po bokovima.

Vanja, Rajko, Dmitar, Bleki, Erhan/Erak, Veljko, Kalaba, Matija/SB, Darko, Radonja, Gaja, Maksa, Raca, Gudelj, Lukezi, Ivan, 3 Filipa, Duki, Zile, Sergej, Lazar/Katai, Grujic/Birma, Mitar, Vlaja, Luka.

fudbaloman

pre 1 godinu

Spisak korektan. Bravo za poziv Babiću i malom Mitroviću. Uzela bi ga Kanada sigurno a nije da imamo previše mlađih krila. Odbrana mora da se reši što pre. Treba probati ovo pismenih štopera što imamo.

Sa druge strane Mladenović se raspada u Legiji i daleko je od one forme od pre par godina. Plus je već mator. Terzić bar igra u Fiorentini koliko toliko i mlađi je prilično.

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.

dejan

pre 1 godinu

Vise manje ok spisak. Kad se vrati Bleki precrtati Masovica i to je ok. Rajko umjesto treceg golmana. jedan od rijetkih slucajeva da se slazem sa spiskom :DDDD

fudbaloman

pre 1 godinu

Spisak korektan. Bravo za poziv Babiću i malom Mitroviću. Uzela bi ga Kanada sigurno a nije da imamo previše mlađih krila. Odbrana mora da se reši što pre. Treba probati ovo pismenih štopera što imamo.

Sa druge strane Mladenović se raspada u Legiji i daleko je od one forme od pre par godina. Plus je već mator. Terzić bar igra u Fiorentini koliko toliko i mlađi je prilično.

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.

Боки

pre 1 godinu

Могао би мало Јовић да не добије позив, чисто да не буде да је позван само по дифолту...

Dexa

pre 1 godinu

Pa da krenemo jer vec gomilu pitanja vidim. Predrag Rajkovic nije pozvan jer je zaradio crveni karton u Sloveniji sa klupe zbog protesta i dobio dva meca suspenzije, tako da ne bi mogao da nastupi. Ono sto meni licno nije jasno, zasto se Ilic forsira kao treci golman umesto Svilara, realno imamo golmana u Romi i logicnije je da se njemu da poziv, svakako treci golman ce samo popuniti broj i u Kataru. Milenkovica nema zbog povrede, izasao iz nedavno u mecu Fiorentine pre vremena i nije spreman. Nema ni Ristica, istina je da ne igra u Benfici skoro uopste kako je presao, ali on svakako ni u reprezentaciji nije predvidjen za startera ni za veliku minutaza, tako da cudi posle 2 godine boravka u timu da se tek tako ne pozove jer moze biti od pomoci. Sve ostalo je ocekivano i standardno. Stefan Mitrovic je pozvan iskljucivo kako bi se kaparisao za buducnost jer je bio na pragu igranja za A selekciju Kanade. Jedino malo razocarenje za mene jeste nepozivanje Joveljica za cetvrtog napadaca, jer je to apsolutno zasluzio, kao i put u Katar. Medjutim, izgleda da Piksi i pored povecanja broja igraca sa 23 na 26 nece voditi cetvrtog napadaca, sto jeste pomalo cudno ali tako je.

Winnetou

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Nezasluzenim pozivanjem Erakovica i Mitrovica iz Cz, s ciljem da se prodaju za vece pare kako bi odredjeni ljudi imali korist, jedan je od razloga zasto je Partizan vise zaradio od procenata Sadika po prelasku u Sosijedad nego Zvezda od prodaje u poslednje 3 godine.

JPR24

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.
(Winnetou, 16. septembar 2022 11:12)

Španija ga zvala u U19 ekipi u avgustu ove godine… Naši će promasiti voz kao i uobicajeno.

Dušan

pre 1 godinu

Godinama pričam da će reprezentacija da procveta kad se otarasimo korova od igrača kao što su bili V. Stojković i Kolarov... Za mene simboli splavarenja, nekulture, primitivizma, prostakluka, nepismenosti, bezobraznog ponašanja, iskvarenog rivalstva, ma bukvalno svega što krasi jednog tipičnog stereotipnog fudbalera današnjih generacija ili tzv. navijače odnosno huligane... Nisu oni to pokrenuli, samo su mu dali finalni pečat i iskreno se nadam da kad smo njih poslali u penziju sa njima su otišle i sve te sočne, neukusne karakteristike.. dovoljno je da ne pročitam njihova imena i već imam osmeh na licu.. a pritom svi trenutni reprezentativci deluju kao baš fini momci... Pa čak i Mitar od one lude glave sad deluje kao dobrica... A da ne pričamo o tome kakvi su fudbaleri.. ajmo majstori ispišite novu stranicu fudbalske istorije Srbije 🇷🇸🏆

ko-ometator

pre 1 godinu

hahaha erakovic. taj decko ne zna gde je levo. voze ga ko mladog majmuna svaki put he he
(djape, 16. septembar 2022 10:36)
Pa posto mi imamo nestu, maldinija, vidica, terija i ivanovica na raspolaganju stvarno je cudno sto je ovaj decko pozvan. Decko igra sasvim solidno i bice sve bolji a s obzirom da je reprezentacija jako ogranicena u odbrani ovaj poziv je sasvim zasluzen.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.

Speedo

pre 1 godinu

Erakovic i Jovic, cemu pozivanje osrednjih igraca, koji se propisno brukaju. Jovic juce osim sto se isprsi kad trci u 9 kvadrata, nikakav ucinak. Covek nezainteresovan, neka mi neko kaze zasto vise pozivaju njega. Nemam nista protiv nikoga, ali stvarno, cemu pozivanje osrednjeg igraca koji nigde nista ne pokazuje. Imamo mi centrafore koji mogu biti zamena ili tandem sa Mitrovicem, da se ne lazemo.

Реалан

pre 1 godinu

Овој земљи не треба селектор, довољно је само да уђеш у коментаре погледаш састав и готово.

Rade

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.
(Che,

Citam da je stadion u Becu za utakmicu Hrvatske i Austrije rasprodat mesec dana ranije.
50.000 ljudi. Od toga ce da dodje 20.000 hrvatskih navijaca da gleda svoj tim u obicnoj utakmici lige nacija. Plus zamisli da ti toliko stranih navijaca dodje na obicnu utakmicu samo da vide uzivo Srbiju kako igra. Nama u Beogradu na stadion dodje 1500 ljudi. Ne mozemo da se uporedimo

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Kad je Jović bio u formi?! Jedino kad je igrao za Frankfurt. Od tada, kraj priče.

Che

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.

DEX

pre 1 godinu

Sad će krenuti razni "selektori" sa svojim sastavima i pitanjima zašto onog nema a zašto ovog ima na spisku. Piksi radi svoj posao maestralno. Isprobava neke igrače na ovim utakmicama koje nisu baš i toliko važne ali na kojima ipak svi očekujemo pobede. Mnogo je važniji konačan spisak za Katar za koji uopšte ne sumnjam da će biti najbolji mogući. Samo da posluži zdravlje naše fudbalere za koje sam siguran da će uz vodstvo "Mistera" postići odlične rezultate u Kataru.

Dzonkala

pre 1 godinu

Prema ovim komentarima samo mogu da skontam da su navijači Partizana razočarani što nema nekog od njihovih pa je lakše da pljuju po Erakoviću i Mitrovicu. A suština je da ni jedni ni drugi nemaju igrača za repku. Mitrović je jasno pozvan da ne bi igrao za Kanadu, što je malo loša priča a Eraković jer nema nigde nikog njegovih godina sa tim iskustvom i kvalitetom, bez obzira što igra kod preloseg Milojevića na desnom neku. A Partizan, pa ne može Diabate i za nas da igra drugari.. Kontam ja da vi pratite fudbal, ali odavno ovde nema šta da se komentariše.

Polako ljudi

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:04)

Samardžić je član nemačke U21. Neophodno je da se pravno/papirološki odradi promena sportskog državljanstva. Ne može tek tako da dobije poziv.

Maksim i divizije

pre 1 godinu

Mozda je samardzic zasluzio poziv ?!
(boki, 16. septembar 2022 14:10)

Čudi me da ne znate FIFA propise. Lazar Samardžić je trenutno član nemačke U21 i da bi zaigrao za nas, neophodan je prvo njegov pristanak (to se još nije dogodilo), a zatim da se papirološki odradi promena sportskog državljanstva kao što je to svojevremeno urađeno sa Kuzmanovićem i Subotićem.

Gorance

pre 1 godinu

Dokle više gudelj!! i zašto bre? zovi onda i fejsu! nadam se da će po oporavku Grujića otpasti sa spiska!
(srnićavodikući, 16. septembar 2022 12:28)

Slazem se. Za tu poziciju je Zdjelar rodjen i mnogo kvalitetniji od Gudelja.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nikada slabiju klupu i slabiju odbranu nismo imali na sp
(Cacko, 16. septembar 2022 11:14)
A inače smo na SP vazda imali

Rothmans

pre 1 godinu

Veljko Birmančević pre Stefana Mitrovića, Mitrović je samo prvih par utakmica odigrao dobro u Zvezdi, od tada je nevidljiv, Birmančević je konstantniji

?

pre 1 godinu

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.
(fudbaloman, 16. septembar 2022 10:43)

Bolje od toga ne ume. Imao je jednu solidnu sezonu u Njemačkoj i to je to.

dejan

pre 1 godinu

Vise manje ok spisak. Kad se vrati Bleki precrtati Masovica i to je ok. Rajko umjesto treceg golmana. jedan od rijetkih slucajeva da se slazem sa spiskom :DDDD

JPR24

pre 1 godinu

Zašto se uporno izbegava Zdjelar koji je nas najbolji igrač na toj poziciji? Ove neke pozvane necu da komentarišem.
(Pobrilof, 16. septembar 2022 11:08)

Možda sto je odigrao samo jednu utakmici u, primio 2 gola… i to bi bilo to

mirka

pre 1 godinu

nemamo mi šta da tražimo u fudbalu....samo se zavaravamo ...već zadnjih 30g šta smo postigli ..smešnooo a svaki put..sad ćemo...u penziju i selektori i fudbaleri

garincha

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...

Pedja

pre 1 godinu

Uvek ce bti zasto je pozvan ovaj,a ne onaj, ali nije lose malo razmeniti misljenja. Ne razumem poziv za Ilica valjda kao treceg golmana. Zanima me kako ce Babic odigrati. Gde god da ode, bio je standardan, osim u Zvezdi. Pljuje se Erakovic, a mogu i da prtpostavim ciji navijaci ga pljuju. Ima odlicne predispozicije, dobru reakciju, snazan u duelima, ne vidim cemu kritike. Sto se tice Stefana Mitrovica, on zaista nije zasluzio poziv, mlad je, mozda ce biti veliki igrac, ali sada nije. Shvatam poziv njemu, pre svega da ga ne bi uzela Kanada. Dosta je kritika na racun Jovica i opravdane su, zaista se ne vidi. Ako nastavi ovako, izgubice se potpuno. Medjutim, uvek zovete tri spica. Ajde recite, ko bi drugi mogao da bude pozvan kao treci spic? Jedno vreme je sve bilo bajno, da imamo i visak napadaca. Ali, imate li bilo kog drugog na toj poziciji?

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.
(josip_zg, 16. septembar 2022 14:03)

Nema potrebe da zove vise od trojice napadaca jer cemo retko kad igrati i sa dvojicom, a ne treba zaboraviti i da "laznu devetku" mogu da igraju Djuricic, SMS i Tadic tako da smo tu adekvatno pokriveni...

Godric Gryffindor

pre 1 godinu

Smešno je staviti Erakovića, a ne Milunovića koji je od starta sezone najbolji igrač Zvezde ubedljivo. Stefan Mitrović pre Birmančevića? Reprezentaciju bi trebalo da predstavljaju najbolji, bez obzira na godine i na to da li možeš dalje da ih prodaš. U jednom momentu sam se prevario da Piksi može da nas izvuče bar malo iz mulja...

nickchange

pre 1 godinu

Veliko, veliko razočarenje u selektora!Uvek sam ga do sada branio
i kao nikada počeo sam da pratim reprezentaciju baš iz razloga odnosno principa zbog kojih sam se sad razočarao: doslednost,samostalnost i suverenost Piksija u odabiru igrača. Nije dozvoljavao da mu se iko meša, da popusti pritiscima i ucenama, ali sada je sve to palo u vodu. Erakoviča je pozvao ranije zbog velikih pritisaka medijskih a opet znamo odakle zaparvo oni polaze u startu. Eraković nema šta da traži na mestu štopera gde po meni imamo najbolje igrače jer uporediti Erakovića sa Milenkovićem, Nastasićem,Pavlovićem je apsurd! Ali ajde preko toga sam prešao nekako, ali ova smejurija sa Mitrovićem hehehehe je baš to - smejurija. Čime je on to zaslužio? Kako je on to zaslužio? Ah da, prešao je u Zvezdu, e onda ok. Ah da, novinari i mediji ga hvale i uraaaa, odmah u reprezentaciju! Veliko razočarenje u selektora, veliko. A i Srnić bi mogao, što da ne?! Za koji mesec i Pešič, moguće!

josip_zg

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.

Milija

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...
(garincha, 16. septembar 2022 14:19)

A ne, zvace Sanicanina i Lutovca!

Blade Runner

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.

Zvezda

pre 1 godinu

Erakovic i Stefan Mitrovic HAHAHAHAHAHA
(Grobar, 16. septembar 2022 13:00)

A koga bi ti? Fejsu, Uroševića.... Teška bolest. Zamisli da u Španiji neko postavi pitanje zašto ovaj iz Reala a ne onaj iz Barse. Jeli treba da navodim igrače iz Partizana koji po meni ne zaslužuju dres ali to je selektorovo. Verovatno si bio zadovoljan sa šegrtom Krstajićem?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nije loš spisak, ne možemo gledati samo subjektivno, ipak Piksi bolje zna od nas. Drugo je to što mi nemamo neki kvalitet, pa onda spisak deluje loše. Svidja mi se što je pozvao mlade igrače, Erakovića i Mitrovića, to je velika stvar za njih, imaće dodatni motiv da napreduju.
Ne svidja mi se što će i dalje u prvih jedanaest biti Pavlović i SMS, spori su i neinteligentni, to je zicer za Brazil i Švajcarsku. Golmani su nam, takodje, loši. Uzdam se u Piksija, Tadića, Kostića i Mitra, to su jedini pravi profesionalci u ovoj reprezentaciji.
Prolazak grupe bio bi veliki uspeh, ali i ako ispadnemo tesno, treba Piksiju produžiti ugovor i dati mu mandat bar još četiri godine. Na kratke staze ne možeš ništa uraditi ni sa vrhunskom reprezentacijom, a kamoli sa našom koja je prosečna.

Ranzo

pre 1 godinu

Kakvi god da su rezultati ove godine, Milunovic i Erakovic su bolji od Veljkovica i polovine ostalih iz odbrane sa spiska. Sportski pozdrav

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:17)
Nemaš pametnija posla nego izigravaš selektora, pazi u bg. " moj spisak" au ala nas ima za psihijatriju.

hercegovac

pre 1 godinu

@DEX
Piksi se odrekao kapitena premijerligasa jer se ovaj drznuo da ne cuti na nepravilnosti u i oko reprezntacije,pritom na njegovoj poziciji starter je rezervni igrac iz spanske lige,inace njegov vrsnjak tako da tu nema govora o nekakvoj smeni generacija,sa druge strane pokusava se napraviti reprezentativcem Erakovic,decko koji u Zvezdi igra iskljucivo jer je bonus,inace su i Milunovic i Pankov za njega klasa,koji je u U21 bio rezerva onom nasem nesrecnom Sveti Markovicu,ali kao Terzin pulen eto njega na svetskom,istorija se ponavlja,proslo svetsko smo bukvalno zrtvovali teranjem Muslina i postavljanjem onog pocetnika,da se Radonjic gurne na spisak i nabije mu se cena,na kraju je to i uspelo,ko sisa rezultat,jer Madjija je spiritus movens naseg fudbala,a zna se u koga se kune i ciju sliku drzi kancelariji,Piksi nezalost nije nista manje marioneta tako da najjaci sastav ne ocekuj pogotovo sto ide 26 igraca,bice tu "iznenadjenja".

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Desno nam ne igra Zivkovic nego Lazovic, izgleda da nas ne pratis dovoljno. Zastava 101, smesan si i nebitan isto kao i ovaj zvezdas Mali Hijavata kojem je mozda tek svaki deseti komentar normalan na ovom sajtu. Inace, Pedja (ne djape) je sve objasnio, njegov komentar potpisujem i bukvalno od prvog do poslednjeg slova, toliko je kvalitetan i poucan.

Vanja, Dmitrovic, Masovic/Erakovic je OK (prema tome, jedan od njih), Veljkovic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic- njih bih i ja pozvao (21/26-27), Babic je isto OK s tim bih na kraju ipak verovatno poveo MN, sporni su (i suvisni) oba S. Mitrovica, Marko Ilic (nije toliko sporan jer ne mirisem Svilara, a neko je morao da bude pozvan umesto Rajkovica), Terzic.

Nastasic tu i tamo (imao je dosta i kikseva dok nam je Mihajlovic bio selektor), ali, Mladenovic i Jovic su uglavnom bili i vise nego solidni za Srbiju, ne treba rusiti homogenost ove ekipe.

Pirotehnicar aka Dezurni smarac aka Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Vanja- Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic- Lazovic, Maksimovic, Gudelj, Kostic- Tadic, Sergej- Mitrovic/Vlahovic;

Rajkovic- Erakovic, Masovic, Nastasic (Babic)- Radonjic, Lukic, Ilic, Mladenovic- Zivkovic, Djuricic- Vlahovic/Mitrovic;

Dmitrovic, Racic (Gajic), Grujic (Samardzic), Jovic.

Ov(ak)o bi bilo dobro kada bi pozvao sestoricu stopera, a mozda je previse da zove/povede i Racica i Grujica i zato sam tako napisao.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

Jad i beda!

pre 1 godinu

Piksi prilegao na rudu kod Madjije!
Erakovic igra jer je bonus a Mitrovic sedi na klupi.
Zato su zasluzili poziv u reprezentaciju?
Zerzic takodje ne igra u Fiorentini a redovno se zove kao bivsi...
Treba ispitati ko im je menadžer..
Treba zvati Pesica, Srbica, Milunovica, a i Nikolic dao gol..

Pirotehnicar

pre 1 godinu

VMS, Rajkovic (Ilic), Dmitrovic

Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic

-Erakovic umesto Milenkovica i Babic umesto Nastasica plus S. Mitrovic
umesto npr. Gajica za kojeg bi moralo da bude mesta na konacnom spisku za SP ako smo iole pametni jer bismo morali da imamo i jednog klasicnog desnog beka.

Lazovic, Gajic (recimo Stefan Mitrovic kao sto je i objasnjeno gore), Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic

Tadic, Zivkovic, SMS, Djuricic, Samardzic (drugi Stefan Mitrovic umesto njega, ovo je neshvatljiv potez), Grujic/Birmancevic (Terzic)

Mitrovic, Vlahovic, Jovic

Sve u svemu, 22/27 (moze i 24/27 ako uzmemo da je maltene svejedno hoce li ici Erhan ili Erak i Nastasa ili Srki iako bi ipak bilo malo bzv da Matija izvisi)- nije lose, ali, moze i bolje jer je SP blizu, a prosto je neverovatno da ni sad nisu pozvani Lazar, Birmancevic ili Katai, cemu Terzic kada tu imas dva Filipa? Zasto nije pozvan Gajic, kakav crni poziv za Stefana Mitrovica? Cak ne bih pozvao ni isto(prez)imenog stopera, a kamoli ovog iz cz. Treba duplirati sve pozicije osim stopera (dovoljna su petorica, moze i Gudelj da igra stopera ako bas zatreba), naravno, imati i po 3 golmana i napadaca, ali, i visak njih na sredini i po bokovima.

Vanja, Rajko, Dmitar, Bleki, Erhan/Erak, Veljko, Kalaba, Matija/SB, Darko, Radonja, Gaja, Maksa, Raca, Gudelj, Lukezi, Ivan, 3 Filipa, Duki, Zile, Sergej, Lazar/Katai, Grujic/Birma, Mitar, Vlaja, Luka.

Sava Drugi

pre 1 godinu

Zašto nije pozvan Dejan Savićević, Dejo Genije?
Šta mu fali, ni ranije dok je igrao nije bio u nekoj kondiciji. Piksi nemo da si sujetan. I Binu Turbinu da zovneš nema brži od njega a mogao bi i Siniša Mihajlović dobar bi bio da tuče penale. Naravno i Belodedić kao centrahalf najbolji od svih.

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Nezasluzenim pozivanjem Erakovica i Mitrovica iz Cz, s ciljem da se prodaju za vece pare kako bi odredjeni ljudi imali korist, jedan je od razloga zasto je Partizan vise zaradio od procenata Sadika po prelasku u Sosijedad nego Zvezda od prodaje u poslednje 3 godine.

Ranzo

pre 1 godinu

Kakvi god da su rezultati ove godine, Milunovic i Erakovic su bolji od Veljkovica i polovine ostalih iz odbrane sa spiska. Sportski pozdrav

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Nije loš spisak, ne možemo gledati samo subjektivno, ipak Piksi bolje zna od nas. Drugo je to što mi nemamo neki kvalitet, pa onda spisak deluje loše. Svidja mi se što je pozvao mlade igrače, Erakovića i Mitrovića, to je velika stvar za njih, imaće dodatni motiv da napreduju.
Ne svidja mi se što će i dalje u prvih jedanaest biti Pavlović i SMS, spori su i neinteligentni, to je zicer za Brazil i Švajcarsku. Golmani su nam, takodje, loši. Uzdam se u Piksija, Tadića, Kostića i Mitra, to su jedini pravi profesionalci u ovoj reprezentaciji.
Prolazak grupe bio bi veliki uspeh, ali i ako ispadnemo tesno, treba Piksiju produžiti ugovor i dati mu mandat bar još četiri godine. Na kratke staze ne možeš ništa uraditi ni sa vrhunskom reprezentacijom, a kamoli sa našom koja je prosečna.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

Godric Gryffindor

pre 1 godinu

Smešno je staviti Erakovića, a ne Milunovića koji je od starta sezone najbolji igrač Zvezde ubedljivo. Stefan Mitrović pre Birmančevića? Reprezentaciju bi trebalo da predstavljaju najbolji, bez obzira na godine i na to da li možeš dalje da ih prodaš. U jednom momentu sam se prevario da Piksi može da nas izvuče bar malo iz mulja...

Pirotehnicar

pre 1 godinu

VMS, Rajkovic (Ilic), Dmitrovic

Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic

-Erakovic umesto Milenkovica i Babic umesto Nastasica plus S. Mitrovic
umesto npr. Gajica za kojeg bi moralo da bude mesta na konacnom spisku za SP ako smo iole pametni jer bismo morali da imamo i jednog klasicnog desnog beka.

Lazovic, Gajic (recimo Stefan Mitrovic kao sto je i objasnjeno gore), Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic

Tadic, Zivkovic, SMS, Djuricic, Samardzic (drugi Stefan Mitrovic umesto njega, ovo je neshvatljiv potez), Grujic/Birmancevic (Terzic)

Mitrovic, Vlahovic, Jovic

Sve u svemu, 22/27 (moze i 24/27 ako uzmemo da je maltene svejedno hoce li ici Erhan ili Erak i Nastasa ili Srki iako bi ipak bilo malo bzv da Matija izvisi)- nije lose, ali, moze i bolje jer je SP blizu, a prosto je neverovatno da ni sad nisu pozvani Lazar, Birmancevic ili Katai, cemu Terzic kada tu imas dva Filipa? Zasto nije pozvan Gajic, kakav crni poziv za Stefana Mitrovica? Cak ne bih pozvao ni isto(prez)imenog stopera, a kamoli ovog iz cz. Treba duplirati sve pozicije osim stopera (dovoljna su petorica, moze i Gudelj da igra stopera ako bas zatreba), naravno, imati i po 3 golmana i napadaca, ali, i visak njih na sredini i po bokovima.

Vanja, Rajko, Dmitar, Bleki, Erhan/Erak, Veljko, Kalaba, Matija/SB, Darko, Radonja, Gaja, Maksa, Raca, Gudelj, Lukezi, Ivan, 3 Filipa, Duki, Zile, Sergej, Lazar/Katai, Grujic/Birma, Mitar, Vlaja, Luka.

Pirotehnicar aka Dezurni smarac aka Zeljko Tomic

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

mirka

pre 1 godinu

nemamo mi šta da tražimo u fudbalu....samo se zavaravamo ...već zadnjih 30g šta smo postigli ..smešnooo a svaki put..sad ćemo...u penziju i selektori i fudbaleri

garincha

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.

nickchange

pre 1 godinu

Veliko, veliko razočarenje u selektora!Uvek sam ga do sada branio
i kao nikada počeo sam da pratim reprezentaciju baš iz razloga odnosno principa zbog kojih sam se sad razočarao: doslednost,samostalnost i suverenost Piksija u odabiru igrača. Nije dozvoljavao da mu se iko meša, da popusti pritiscima i ucenama, ali sada je sve to palo u vodu. Erakoviča je pozvao ranije zbog velikih pritisaka medijskih a opet znamo odakle zaparvo oni polaze u startu. Eraković nema šta da traži na mestu štopera gde po meni imamo najbolje igrače jer uporediti Erakovića sa Milenkovićem, Nastasićem,Pavlovićem je apsurd! Ali ajde preko toga sam prešao nekako, ali ova smejurija sa Mitrovićem hehehehe je baš to - smejurija. Čime je on to zaslužio? Kako je on to zaslužio? Ah da, prešao je u Zvezdu, e onda ok. Ah da, novinari i mediji ga hvale i uraaaa, odmah u reprezentaciju! Veliko razočarenje u selektora, veliko. A i Srnić bi mogao, što da ne?! Za koji mesec i Pešič, moguće!

JPR24

pre 1 godinu

Zašto se uporno izbegava Zdjelar koji je nas najbolji igrač na toj poziciji? Ove neke pozvane necu da komentarišem.
(Pobrilof, 16. septembar 2022 11:08)

Možda sto je odigrao samo jednu utakmici u, primio 2 gola… i to bi bilo to

Gorance

pre 1 godinu

Dokle više gudelj!! i zašto bre? zovi onda i fejsu! nadam se da će po oporavku Grujića otpasti sa spiska!
(srnićavodikući, 16. septembar 2022 12:28)

Slazem se. Za tu poziciju je Zdjelar rodjen i mnogo kvalitetniji od Gudelja.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Desno nam ne igra Zivkovic nego Lazovic, izgleda da nas ne pratis dovoljno. Zastava 101, smesan si i nebitan isto kao i ovaj zvezdas Mali Hijavata kojem je mozda tek svaki deseti komentar normalan na ovom sajtu. Inace, Pedja (ne djape) je sve objasnio, njegov komentar potpisujem i bukvalno od prvog do poslednjeg slova, toliko je kvalitetan i poucan.

Vanja, Dmitrovic, Masovic/Erakovic je OK (prema tome, jedan od njih), Veljkovic, Pavlovic, Lazovic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic, Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic- njih bih i ja pozvao (21/26-27), Babic je isto OK s tim bih na kraju ipak verovatno poveo MN, sporni su (i suvisni) oba S. Mitrovica, Marko Ilic (nije toliko sporan jer ne mirisem Svilara, a neko je morao da bude pozvan umesto Rajkovica), Terzic.

Nastasic tu i tamo (imao je dosta i kikseva dok nam je Mihajlovic bio selektor), ali, Mladenovic i Jovic su uglavnom bili i vise nego solidni za Srbiju, ne treba rusiti homogenost ove ekipe.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Moja greska, zaboravio sam da na SP ide 26 igraca, a ne 27, a na onom prvom spisku mozemo da ih imamo cak 55-icu, verovali vi meni ili ne:D Moj spisak bi onda izgledao ovako (samo mala izmena na sredini terena jer i dalje mislim da nam ne treba vise od pet stopera (moze i Gudelj to da igra ako bas zatreba te da nam treba jedan klasicni desni bek): Vanja, Rajkovic, Dmitrovic; Milenkovic, Masovic/Erakovic, Veljkovic, Pavlovic, Nastasic/Babic; Lazovic, Gajic, Radonjic, Maksimovic, Racic, Gudelj, Lukic, Ilic, Kostic, Mladenovic; Tadic, Zivkovic, Sergej, Djuricic, Grujic/Samardzic/Birmancevic/Katai; Mitrovic, Vlahovic, Jovic. Znaci, borba za tri mesta u timu, tri golmana su poznata, a bogami je poznato i kojih dvadeset igraca u polju bi morala da idu.

Prema tome, u odnosu na ovaj spisak, Rajkovic umesto Ilica, Erakovic (ili Masovic) umesto Milenkovica, Babic umesto Nastasica, S. Mitrovic (stoper) je visak, Terzic umesto Gajica iako ne igraju na istoj strani i 2-gi Stefan Mitrovic umesto Grujica/Samardzica/Birmancevica/Kataija.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:17)
Nemaš pametnija posla nego izigravaš selektora, pazi u bg. " moj spisak" au ala nas ima za psihijatriju.

dejan

pre 1 godinu

Vise manje ok spisak. Kad se vrati Bleki precrtati Masovica i to je ok. Rajko umjesto treceg golmana. jedan od rijetkih slucajeva da se slazem sa spiskom :DDDD

Blade Runner

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.

ko-ometator

pre 1 godinu

hahaha erakovic. taj decko ne zna gde je levo. voze ga ko mladog majmuna svaki put he he
(djape, 16. septembar 2022 10:36)
Pa posto mi imamo nestu, maldinija, vidica, terija i ivanovica na raspolaganju stvarno je cudno sto je ovaj decko pozvan. Decko igra sasvim solidno i bice sve bolji a s obzirom da je reprezentacija jako ogranicena u odbrani ovaj poziv je sasvim zasluzen.

hercegovac

pre 1 godinu

@DEX
Piksi se odrekao kapitena premijerligasa jer se ovaj drznuo da ne cuti na nepravilnosti u i oko reprezntacije,pritom na njegovoj poziciji starter je rezervni igrac iz spanske lige,inace njegov vrsnjak tako da tu nema govora o nekakvoj smeni generacija,sa druge strane pokusava se napraviti reprezentativcem Erakovic,decko koji u Zvezdi igra iskljucivo jer je bonus,inace su i Milunovic i Pankov za njega klasa,koji je u U21 bio rezerva onom nasem nesrecnom Sveti Markovicu,ali kao Terzin pulen eto njega na svetskom,istorija se ponavlja,proslo svetsko smo bukvalno zrtvovali teranjem Muslina i postavljanjem onog pocetnika,da se Radonjic gurne na spisak i nabije mu se cena,na kraju je to i uspelo,ko sisa rezultat,jer Madjija je spiritus movens naseg fudbala,a zna se u koga se kune i ciju sliku drzi kancelariji,Piksi nezalost nije nista manje marioneta tako da najjaci sastav ne ocekuj pogotovo sto ide 26 igraca,bice tu "iznenadjenja".

Milija

pre 1 godinu

Bitno je da su Mitrovic i Erakovic tu... Bas su dobro igrali u predhodnom periodu...
Jos Pesic nedostaje i sudija sa utakmice sa Pazarom....
I kompletna slika...
Ovo je samo priprema za SP..
Dobro ce proci...
(garincha, 16. septembar 2022 14:19)

A ne, zvace Sanicanina i Lutovca!

Speedo

pre 1 godinu

Erakovic i Jovic, cemu pozivanje osrednjih igraca, koji se propisno brukaju. Jovic juce osim sto se isprsi kad trci u 9 kvadrata, nikakav ucinak. Covek nezainteresovan, neka mi neko kaze zasto vise pozivaju njega. Nemam nista protiv nikoga, ali stvarno, cemu pozivanje osrednjeg igraca koji nigde nista ne pokazuje. Imamo mi centrafore koji mogu biti zamena ili tandem sa Mitrovicem, da se ne lazemo.

Zvezda

pre 1 godinu

Erakovic i Stefan Mitrovic HAHAHAHAHAHA
(Grobar, 16. septembar 2022 13:00)

A koga bi ti? Fejsu, Uroševića.... Teška bolest. Zamisli da u Španiji neko postavi pitanje zašto ovaj iz Reala a ne onaj iz Barse. Jeli treba da navodim igrače iz Partizana koji po meni ne zaslužuju dres ali to je selektorovo. Verovatno si bio zadovoljan sa šegrtom Krstajićem?

fudbaloman

pre 1 godinu

Spisak korektan. Bravo za poziv Babiću i malom Mitroviću. Uzela bi ga Kanada sigurno a nije da imamo previše mlađih krila. Odbrana mora da se reši što pre. Treba probati ovo pismenih štopera što imamo.

Sa druge strane Mladenović se raspada u Legiji i daleko je od one forme od pre par godina. Plus je već mator. Terzić bar igra u Fiorentini koliko toliko i mlađi je prilično.

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.

Dušan

pre 1 godinu

Godinama pričam da će reprezentacija da procveta kad se otarasimo korova od igrača kao što su bili V. Stojković i Kolarov... Za mene simboli splavarenja, nekulture, primitivizma, prostakluka, nepismenosti, bezobraznog ponašanja, iskvarenog rivalstva, ma bukvalno svega što krasi jednog tipičnog stereotipnog fudbalera današnjih generacija ili tzv. navijače odnosno huligane... Nisu oni to pokrenuli, samo su mu dali finalni pečat i iskreno se nadam da kad smo njih poslali u penziju sa njima su otišle i sve te sočne, neukusne karakteristike.. dovoljno je da ne pročitam njihova imena i već imam osmeh na licu.. a pritom svi trenutni reprezentativci deluju kao baš fini momci... Pa čak i Mitar od one lude glave sad deluje kao dobrica... A da ne pričamo o tome kakvi su fudbaleri.. ajmo majstori ispišite novu stranicu fudbalske istorije Srbije 🇷🇸🏆

Dzonkala

pre 1 godinu

Prema ovim komentarima samo mogu da skontam da su navijači Partizana razočarani što nema nekog od njihovih pa je lakše da pljuju po Erakoviću i Mitrovicu. A suština je da ni jedni ni drugi nemaju igrača za repku. Mitrović je jasno pozvan da ne bi igrao za Kanadu, što je malo loša priča a Eraković jer nema nigde nikog njegovih godina sa tim iskustvom i kvalitetom, bez obzira što igra kod preloseg Milojevića na desnom neku. A Partizan, pa ne može Diabate i za nas da igra drugari.. Kontam ja da vi pratite fudbal, ali odavno ovde nema šta da se komentariše.

Winnetou

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.

Боки

pre 1 godinu

Могао би мало Јовић да не добије позив, чисто да не буде да је позван само по дифолту...

Sava Drugi

pre 1 godinu

Zašto nije pozvan Dejan Savićević, Dejo Genije?
Šta mu fali, ni ranije dok je igrao nije bio u nekoj kondiciji. Piksi nemo da si sujetan. I Binu Turbinu da zovneš nema brži od njega a mogao bi i Siniša Mihajlović dobar bi bio da tuče penale. Naravno i Belodedić kao centrahalf najbolji od svih.

Jad i beda!

pre 1 godinu

Piksi prilegao na rudu kod Madjije!
Erakovic igra jer je bonus a Mitrovic sedi na klupi.
Zato su zasluzili poziv u reprezentaciju?
Zerzic takodje ne igra u Fiorentini a redovno se zove kao bivsi...
Treba ispitati ko im je menadžer..
Treba zvati Pesica, Srbica, Milunovica, a i Nikolic dao gol..

Rothmans

pre 1 godinu

Veljko Birmančević pre Stefana Mitrovića, Mitrović je samo prvih par utakmica odigrao dobro u Zvezdi, od tada je nevidljiv, Birmančević je konstantniji

Dexa

pre 1 godinu

Pa da krenemo jer vec gomilu pitanja vidim. Predrag Rajkovic nije pozvan jer je zaradio crveni karton u Sloveniji sa klupe zbog protesta i dobio dva meca suspenzije, tako da ne bi mogao da nastupi. Ono sto meni licno nije jasno, zasto se Ilic forsira kao treci golman umesto Svilara, realno imamo golmana u Romi i logicnije je da se njemu da poziv, svakako treci golman ce samo popuniti broj i u Kataru. Milenkovica nema zbog povrede, izasao iz nedavno u mecu Fiorentine pre vremena i nije spreman. Nema ni Ristica, istina je da ne igra u Benfici skoro uopste kako je presao, ali on svakako ni u reprezentaciji nije predvidjen za startera ni za veliku minutaza, tako da cudi posle 2 godine boravka u timu da se tek tako ne pozove jer moze biti od pomoci. Sve ostalo je ocekivano i standardno. Stefan Mitrovic je pozvan iskljucivo kako bi se kaparisao za buducnost jer je bio na pragu igranja za A selekciju Kanade. Jedino malo razocarenje za mene jeste nepozivanje Joveljica za cetvrtog napadaca, jer je to apsolutno zasluzio, kao i put u Katar. Medjutim, izgleda da Piksi i pored povecanja broja igraca sa 23 na 26 nece voditi cetvrtog napadaca, sto jeste pomalo cudno ali tako je.

JPR24

pre 1 godinu

Možda je trebalo pozvati i malog Bajčetića iz Liverpula. Ako u Liverpulu dobija šansu sigurno ima kvalitet, a odbrana nam je ionako najslabiji deo tima.
(Winnetou, 16. septembar 2022 11:12)

Španija ga zvala u U19 ekipi u avgustu ove godine… Naši će promasiti voz kao i uobicajeno.

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ovog tima, naročito jer je neuigrana. Sistem u kome su nam vingbekovi Živković i Kostić može da prođe protiv padavičara, ozbiljne ekipe će nas osakatiti. Veliko je i pitanje šta ćemo u napadu. Jović je van forme, ali ko će biti prvi izbor, Mitar koji je u životnoj formi ili Vlahović koji je prvi špic Juventusa? Zajedno ne mogu, naročito jer je tu Tadić. Ima Piksi dosta toga da reši pred Katar.
(Blade Runner, 16. septembar 2022 11:11)

Kad je Jović bio u formi?! Jedino kad je igrao za Frankfurt. Od tada, kraj priče.

?

pre 1 godinu

Luku Jovića ne bi zvao čisto par utakmica, pedagoški i kao opomenu da nema garantovano mesto ni na klupi reprezentacije ako se ovako vuče po klubovima. Ili brate treniraj i igraj taj fudbal kako umeš ili doviđenja prijatno.
(fudbaloman, 16. septembar 2022 10:43)

Bolje od toga ne ume. Imao je jednu solidnu sezonu u Njemačkoj i to je to.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.
(josip_zg, 16. septembar 2022 14:03)

Nema potrebe da zove vise od trojice napadaca jer cemo retko kad igrati i sa dvojicom, a ne treba zaboraviti i da "laznu devetku" mogu da igraju Djuricic, SMS i Tadic tako da smo tu adekvatno pokriveni...

DEX

pre 1 godinu

Sad će krenuti razni "selektori" sa svojim sastavima i pitanjima zašto onog nema a zašto ovog ima na spisku. Piksi radi svoj posao maestralno. Isprobava neke igrače na ovim utakmicama koje nisu baš i toliko važne ali na kojima ipak svi očekujemo pobede. Mnogo je važniji konačan spisak za Katar za koji uopšte ne sumnjam da će biti najbolji mogući. Samo da posluži zdravlje naše fudbalere za koje sam siguran da će uz vodstvo "Mistera" postići odlične rezultate u Kataru.

Pedja

pre 1 godinu

Uvek ce bti zasto je pozvan ovaj,a ne onaj, ali nije lose malo razmeniti misljenja. Ne razumem poziv za Ilica valjda kao treceg golmana. Zanima me kako ce Babic odigrati. Gde god da ode, bio je standardan, osim u Zvezdi. Pljuje se Erakovic, a mogu i da prtpostavim ciji navijaci ga pljuju. Ima odlicne predispozicije, dobru reakciju, snazan u duelima, ne vidim cemu kritike. Sto se tice Stefana Mitrovica, on zaista nije zasluzio poziv, mlad je, mozda ce biti veliki igrac, ali sada nije. Shvatam poziv njemu, pre svega da ga ne bi uzela Kanada. Dosta je kritika na racun Jovica i opravdane su, zaista se ne vidi. Ako nastavi ovako, izgubice se potpuno. Medjutim, uvek zovete tri spica. Ajde recite, ko bi drugi mogao da bude pozvan kao treci spic? Jedno vreme je sve bilo bajno, da imamo i visak napadaca. Ali, imate li bilo kog drugog na toj poziciji?

josip_zg

pre 1 godinu

Ovo je prvi put da vidim da od 27 igraca na spisku jedne reprezentacije su samo 3 napadaca.
S obzirom u kakvoj su formi ova dvojica i Luka Jovic je suvisan.

Rade

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.
(Che,

Citam da je stadion u Becu za utakmicu Hrvatske i Austrije rasprodat mesec dana ranije.
50.000 ljudi. Od toga ce da dodje 20.000 hrvatskih navijaca da gleda svoj tim u obicnoj utakmici lige nacija. Plus zamisli da ti toliko stranih navijaca dodje na obicnu utakmicu samo da vide uzivo Srbiju kako igra. Nama u Beogradu na stadion dodje 1500 ljudi. Ne mozemo da se uporedimo

Реалан

pre 1 godinu

Овој земљи не треба селектор, довољно је само да уђеш у коментаре погледаш састав и готово.

Che

pre 1 godinu

Ajmo malo s psihiloške strane. Zamislite Hrvate kad oblače dresove s kockicama kakve nose njihovi svi navijači ili one crne kakve su im nosili dedovi... I sad zamislite ove naše kad obuku ove krpe bez ikakvog identiteta. Već u startu to nije to.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Vanja- Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic- Lazovic, Maksimovic, Gudelj, Kostic- Tadic, Sergej- Mitrovic/Vlahovic;

Rajkovic- Erakovic, Masovic, Nastasic (Babic)- Radonjic, Lukic, Ilic, Mladenovic- Zivkovic, Djuricic- Vlahovic/Mitrovic;

Dmitrovic, Racic (Gajic), Grujic (Samardzic), Jovic.

Ov(ak)o bi bilo dobro kada bi pozvao sestoricu stopera, a mozda je previse da zove/povede i Racica i Grujica i zato sam tako napisao.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.

Maksim i divizije

pre 1 godinu

Mozda je samardzic zasluzio poziv ?!
(boki, 16. septembar 2022 14:10)

Čudi me da ne znate FIFA propise. Lazar Samardžić je trenutno član nemačke U21 i da bi zaigrao za nas, neophodan je prvo njegov pristanak (to se još nije dogodilo), a zatim da se papirološki odradi promena sportskog državljanstva kao što je to svojevremeno urađeno sa Kuzmanovićem i Subotićem.

Polako ljudi

pre 1 godinu

Birmancevic, Joveljic, Samardzic, Rajkovic? Spisak je trebalo prosiriti novim igracima, dati im sansu za dokazivanje.
(Ivan, 16. septembar 2022 10:42)

Rajkovic je suspendovan na dve utakmice.
(Pirotehnicar, 16. septembar 2022 11:04)

Samardžić je član nemačke U21. Neophodno je da se pravno/papirološki odradi promena sportskog državljanstva. Ne može tek tako da dobije poziv.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Nikada slabiju klupu i slabiju odbranu nismo imali na sp
(Cacko, 16. septembar 2022 11:14)
A inače smo na SP vazda imali