Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2022.

19:05

Konte i Tuhel u klinču VIDEO

Puno je varnica bilo u derbiju Premijer lige između Čelsija i Totenhema, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna Antonija Kontea i Tomasa Tuhela u dva navrata.

Izvor: SS

Autor: SS

Default images

Totenhem je u 67. minutu izjednačio golom Hojberga, a prethodno nije dosuđen faul nad Havercom, zbog čega je cela kluba Čelsija bila besna.

Kada je pao gol, Antonio Konte je burno reagovao i to je verovatno isprovociralo Tomasa Tuhela, koji je ušao licem u lice sa Italijanom.

Milisekunde su ih delile od fizičkog obračuna, bilo je veoma ozbiljno, ali su se obojica nekako suzdržali i udaljili jedan od drugog.

Ništa manje burno nije bilo ni po okončanju meča kada je Hari Kejn u 96. minutu doneo remi Totenhemu (2:2).

Ponovo su u glavnim ulogama bili Tuhel i Konte čije je rukovanje krenulo po zlu. Italijan je tokom istog krenuo da prolazi pored nemačkog stručnjaka, ali mu je ruka ostala pozadi nakon čega je izbio kuršus. Ponovo su se našli licem u lice i morali su da budu razdvojeni.

Konte je navodno napao i Matea Kovačića u tunelu, nakon čega se hrvatski vezista svađao sa trenerskim osobljem Sparsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve