Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2022.

11:59

Lukić napravio haos, Hrvat mu poručio: Ružno je i senzacionalistički

Ivan Jurić, hrvatski trener na čelu Torina, prokomentarisao je potez srpskog reprezentativca Saše Lukića.

Izvor: LN

Autor: LN

Lukić napravio haos, Hrvat mu poručio: Ružno je i senzacionalistički
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Lukić je proteklog vikenda zaintrigirao javnost pošto je odbio da otputuje sa timom u Moncu, navodno nezadovoljan time što mu nije dopušten transfer u Romu.

I pored toga Torino je uspeo da trijumfuje u prvom kolu Serije A (2:1), a Juriće je posle meča upitan da prokomentariše Lukićev potez.

"Lukić je odreagovao poprilično senzacionalistički. Moramo da razumemo zašto dečko koji je ovde šest godina i jako je bitan deo tima mora da reaguje ovoliko ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i ja jesam ogorčen", rekao je Jurić i nastavio:

"Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalistički. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između saše i kluba".


Istakao je trener i da on ni na koji način neće uticati na budućnost nekadašnjeg veziste Partizana.

"Nema šta ja da intervenišem kod Lukića. Ako neko napravi grešku i svestan je da je napravio grešku, ja ću mu uvek oprostiti. Ali, ovo je sada slučaj u koji će morati da se umeša klub", pojasnio je Jurić.

Jurić je prokomentarisao i novajliju Radonjića, koji je bio deo prve postave i odigrao 90 minuta protiv Monce.

"On je uradio sve što je mogao da bi došao u Torino i to znači da je u glavi spreman da napreduje. Tokom karijere mu je uvek falio kontinuitet, a doživljavao je i pehove. Sada je odigrao dve dobre utakmice protiv Palerma i Monce. Dobro se pokazao i mora da nastavi ovako. Nama i dalje fale neki igrači, ostali smo i bez osam bitnih igrača, pa moramo da vidimo da li tu može još nešto da se uradi", jasan je Hrvat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve