Nova vest
Fudbal

Petak, 12.08.2022.

11:00

Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera

Kapiten i golman Partizana Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović demantovali su da su ih navijači maltretirali posle eliminacije od AEK-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Igrači Partizana su posle remija sa kiparskim timom mirno stajali ispod južne tribine dok su "grobari" izražavali nezadovoljstvo.

Čak su neki od navijača sišli do igrača, a mnogi fudbaleri su završili u svlačionici bez dresova.

"Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", navodi se u sapštenju kluba ispod kog su potpisani kapiten Urošević i golman Stevanović.

Partizan je posle poraza u Larnaki 2:1 izgubio u revanšu u Beogradu 2:2 pa je eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Igraće plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamrun Spartansa sa Malte – 18. i 25. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d