Nova vest
Fudbal

Subota, 06.08.2022.

17:02

Klop: Najbolja stvar kod ove utakmice je rezultat

Trener Liverpula Jirgen Klop imao je malo razloga za zadovoljstvo nakon što je njegova ekipa otvorila sezonu u Premijer ligi remijem sa Fulamom (2:2).

Izvor:

Autor:

Klop: Najbolja stvar kod ove utakmice je rezultat
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Moglo je da bude i gore po tim nemačkog stručnjaka, a s obzirom na to da su domaćini vodili dva puta na meču.

“Najbolja stvar kod ove utakmice je rezultat. Uzeli smo bod u jako lošoj utakmici. Rezultat je bio dobar. Mislim da nismo zaslužili više od toga. Naša igra se može još puno popraviti. Mogli smo i da pobedimo jer smo stvorili neke dobre šanse, ali to bi bilo malo previše danas”, rekao je Klop.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je bio dvostruki strelac za londonski tim, a kako se moglo videti na snimcima koje su objavili engleski mediji, Klop je po završetku meča prišao Srbinu, pružio mu ruku, a potom ga blago "ošamario" po levom obrazu.

Međutim, nije Nemac želeo bilo kakav incident, već je to bio znak odobravanja za odličnu partiju kojom je Srbin zaslužio zvanje najboljeg igrača utakmice na Krejven kotidžu.

Poslednji fudbaler koji je pre Aleksandra Mitrovića dao dva gola Liverpulu bio je vezista Mančester sitija Ilkaj Gundogan, koji je u tome uspeo 2021. godine.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije na utakmici protiv Liverpula postigao je dva gola, iznudio penal, imao dva uspešna driblinga, dobio sedam od devet duela na zemlji, kao i 11 od 14 vazdušnih duela i napravio četiri faula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve