"Trudimo se da što više 'upijamo' od Stankovića"

Miloš Gordić, najmlađi od četvorice golmana Crvene zvezde, zadovoljan je kako su protekle pripreme za novu sezonu.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

"Utisci su odlični, sjajno radimo, dobro se spremamo. Pored toga odlična je atmosfera, mislim da svi treba da budu zadovoljni kako je protekao dosadašnji deo priprema", počeo je Gordić.

Rođeni Beograđanin ističe da će ekipa biti spremna za start šampionata.

"Spremni smo naravno, ali uvek je prisutan mali umor. Pripremni je period i teške su noge. Odigrali smo tri solidne utakmice, mislim da smo bili bolji s obzirom na broj stvorenih prilika. Prioritet nije rezultat, već da se dobro spremimo i uigramo pred početak prvenstva, a tako će sigurno biti."

Ističe Gordić da je veliko iskustvo za mlade fudbalere rad sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

"Svaki savet i sugestija od takvog fudbalera kakav je bio Mister, a sada i trenera znači dosta. Trudimo se da što više 'upijamo' i učimo sve što nam kaže. Spadam u grupi mlađih igrača, iako sam dosta dugo sa prvim timom. Momci koji su se sada priključili se trude da se brzo adaptiraju na sve zahteve."

Svakodnevni rad sa iskusnim golmanima Milanom Borjanom i Zoranom Popovićem su veliko iskustvo za mladog čuvara mreže. "Pre svega su dva izvanredna momka, a potom i golmana. Dosta može da se nauči sa njim kroz priču i rad."

Jasni su ciljevi pred start nove takmičarske godine.

"Očekivanja su uvek najveća kada ste u Crvenoj zvezdi, a to je dupla kruna i borba za Evropu. Da se plasiramo u Ligu šampiona, mislim da svakako to možemo. Imamo odličnu atmosferu i igrački kadar, smatram da će to sve biti kako treba", zaključio je Gordić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.