Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.06.2022.

16:17

Trener Voždovca: Uspostavio sam dobar odnos sa igračima

Trener fudbalera Voždovca Nebojša Jandrić rekao je danas da je uspostavio dobar odnos sa igračima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Trener Voždovca: Uspostavio sam dobar odnos sa igračima
Foto: FK Voždovac

Dodao je i da postoji razumevanje o tome šta se zahteva od njih pred početak nove sezone.

"Osećam da sam sa ekipom uspostavio dobar kontakt i da postoji razumevanje po pitanju naših zahteva, ali i potreba koje oni imaju. U Beogradu smo testirali odredjeni broj mladih igrača iz omladinskog pogona, ali i nekolicinu igrača koji su bili na probi. Uz reprezentativce koji su imali produženi odmor, a koji su se sada vratili u trenažni proces, mogu da kažem da tek sada na Zlatiboru možemo da stvorimo pravu sliku i pripremimo se za sezonu koja je pred nama", rekao je Jandrić, preneo je klupski sajt.

Jandrić je za trenera Voždovca imenovan 8. juna, a prethodno je vodio Indjiju u Prvoj ligi Srbije.

Voždovac je u sredu u prvom prijateljskom meču na Zlatiboru pobedio Jedinstvo Puteve iz Užica sa 9:0.

Beogradski klub je prošlu sezonu u Super ligi Srbije završio na petom mestu.

Jandrić je dodao da ono što je bilo dobro u drugom delu sezone ne treba menjati, dok je na njemu da nove ideje sprovede u postojeći stil igre.

"Igrači su dobro utrenirani, a kako je kratak period izmedju dva prvenstva, to olakšava dosta ovaj period priprema", rekao je on.

Trener Voždovca istakao je da je najvažnije da igrač prepoznaje situaciju, kvalitetno donosi odluku u trenutku i da ima brzinu.

"Mislim da ova ekipa ima pojedince sa takvim atributima, što znači da neće biti problem da odogovre zadacima koji su pred njima", ocenio je on.

Jandrić je rekao da svaki trener treba da se usavršava i napreduje.

"Ako imate ambiciju i ciljeve u svojim karijerama i životu, vi ćete tako funkcionisati na dnevnom nivou. Polazeći od sebe, to su očekivanja koje imam za svoje asistente. Svojim primerom želim to da pokažem i da prenesem takvu energiju"
, zaključio je Jandrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve