Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.06.2022.

23:12

Jović: Vratilo nam se

Napadač srpske reprezentacije Luka Jović nije krio zadovoljstvo nakon što se našao među strelcima u pobedi Srbije protiv Slovenije (4:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Jović: Vratilo nam se
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Teška utakmica je za nama, teško vreme za igranje, ali mislim da smo bili bolji. Primili smo taj gol iz jedne šanse u provm delu igre, ali uspeli smo da se dignemo u drugom poluvremenu i na kraju slavimo", rekao je Jović.

Nije bio saglasan sa konstatacijom da je tim izgledao bolje u odnosu na meč sa Norveškom.

"Ne bih se baš složio, mislim da smo u drugom poluvremenu protiv Norveške dominirali, imali smo mnogo situacija, ali lopta jednostavno nije htela u gol, sada nam se to vratilo na neki način", smatra Jović.

Osvrnuo se i na sledeći meč sa Švedskom.

"Očekujem teži meč od današnjeg, ali idemo na pobedu. Nadam se da će biti svežije, što je jako važno, pogotovo za nas koji nemamo veliku minutažu u klubovima, a u reprezentaciji nam je važan svaki minut", zaključio je Jović.

Utiske posle meča je podelio i Nemanja Radonjić koji je postigao četvrti gol.

"Mislim da smo protiv Norveške igrali malo “mekanije”, ali smo bili bolji protivnik i stvarili smo šanse. Danas smo bili bolji, bilo je u drugom poluvremenu mnogo više prostora nego u prvom. Drugi gol smo postigli na vreme i posle je bilo lakše", rekao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve