Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.05.2022.

21:07

Radonjić: Dupla kruna tamo gde joj je mesto; vratiću se kad-tad

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić bio je srećan nakon što je njegova bivša ekipa slavila u finalu Kupa Srbije.

Izvor:

Autor:

Radonjić: Dupla kruna tamo gde joj je mesto; vratiću se kad-tad
Foto: Startsport/Srdjan Stevanovic

Crveno-beli su bili bolji od Partizana nakon dva gola Aleksandra Kataija i na taj način odbranili duplu krunu iz prošle sezone.

"Pokazali smo da smo bolja ekipa od njih. Iskreno, verovao sam u naše momke da ćemo dobiti. Tako se i ispostavilo. Drago mi je da se dupla kruna vratila tamo gde joj je mesto. Samo tako da nastavimo", sumirao je utiske nakon meča.

Upitan je i o njegovoj klupskoj budućnosti.

"Ne znam, iskreno. Imam još godinu dana ugovora sa Marsejom, ne znam ništa. Sad imam okupljanje reprezentacije, pa ću videti posle toga", rekao je Radonjić.

To je okupljene novinare navelo da ga pitaju da li je povratak u Ljutice Bogdana moguć.

"Iskren da budem, u ovom momentu ne verujem. Rekao sam da ću se vratiti kad-tad, samo je pitanje vremena", zaključio je Radonjić.

Pored Nemanje Radonjića, na stadionu se našlo i još nekoliko bivših igrača Crvene zvezde poput Vujadina Savića i Aleksandra Pešića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve