Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.05.2022.

13:45

Morata se vraća u London?

Španski fudbalski reprezentativac Alvaro Morata mogao bi da nastavi karijeru u Arsenalu, prenose španski mediji.

Izvor: RM

Autor: RM

Morata se vraća u London?
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Morata je na pozajmici u Juventusu, a torinski klub ima mogućnost da napadača do 30. juna otkupi od Atletika za 35 miliona evra.

Španski sportski list "As" navodi da Juventus ne želi da nastavi saradnju sa Moratom, koji bi u tom slučaju morao da se vrati u Atletiko.

Medjutim, trener Atletika Dijego Simeone ne računa na španskog reprezentativca, koji će morati da potraži novi klub. Španski mediji ističu da Morata ima ponudu Arsenala, koji sprema ponudu madridskom klubu za iskusnog napadača.

Morata (29) je nekada igrao u Čelsiju i ako se dogovori sa Arsenalom, ušao bi u istoriju kao fudbaler koji je nosio dresove dva madridska i dva londonska kluba.

Morata je u karijeri igrao za Real, Juventus, Čelsi i Atletiko. Za reprezentaciju Španije nastupio je na 52 meča i 25 puta se upisao u strelce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve