Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.05.2022.

13:12

Iliev o odlasku Stanojevića: Prvi put čujem, poturaju klipove

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev demantovao je spekulacije da će Aleksandar Stanojević napustiti klub na leto.

Izvor: B92, Telegraf

Autor:B92, Telegraf

Iliev o odlasku Stanojevića: Prvi put čujem, poturaju klipove
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

"Mozzart Sport" je preneo da će Stanojević napustiti poziciju šefa stručnog štaba Partizana bez obzira na epilog poslednje dve utakmice u kojima su na talonu pehari namenjeni prvaku države i Kupa Srbije.

"Šokiran sam i iznenađen navodima pojedinih medija o statusu našeg trenera. Zapravo, taj utisak šoka me je držao kratko, dok se nisam osvrnuo u prošlost, na celu proteklu sezonu i setio se još nekolicine situacija u kojima su nam smeštane afere, poturani klipovi i sve je to obična farsa, kao i ovo što se sada potura za trenera Aleksandra Stanojevića. Prvi put čujem za mogućnost da Stanojević napusti Partizan na kraju sezone i to mogu da vam kažem i ja svi ljudi u klubu", rekao je Iliev za "Telegrad" i dodao:

"Zar u januaru naš trener nije pokazao gde mu je srce i gde su mu misli kada je takođe posle fabrikovane i poturene afere o odlasku produžio ugovor na još dve i po godine?! Zar to nije dovoljan dokaz posvećenosti, lojalnosti klubu čoveka koji je u Partizanu prohodao, bio igrač i trener u dva mandata?!",
kaže Ivica Iliev.

"Nijedan jedini razgovor, niti pitanje nije postavljeno u vezi sa statusom trenera u Partizanu, niti ima potrebe za tim, jer klub stoji iza Aleksandra Stanojevića i daje mu punu podršku. Fokus je sve vreme bio na borbi za titulu, na terenu, niko nije potegao pitanje mimo toga, niti ima potrebe. Sada se odjednom izvlače njegove izjave, tumači se šta je rekao čovek koji je celog sebe dao da vrati Partizanu šampionsku titulu i koji je u tome onemogućen, pa se, eto drznuo da to javno izgovori"
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve