Nova vest
Fudbal

Petak, 13.05.2022.

14:05

"Svrake" u neverici – Njukasl u replici dresa Saudijske Arabije

Navijači Njukasla oduševili su se jesenas dolaskom novih vlasnika koji je omogućio opstanak, ali su nezadovoljni vizuelnim promenama koje će uslediti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako prenose engleski mediji, Njukasl će sledeće sezone imati zeleno-belu garnituru dresova koja bukvalno predstavlja kopiju dresa reprezentacije Saudijske Arabije.

Ova novina je donekle i logična s obzirom da je Njukasl u vlasništvu konzircijuma koji kontroliše kraljevska porodica iz Rijada, čije su tradicionalne državne boje zelena i bela.

Dres će biti u dominantno beloj boji, dok će u zelenoj biti ivice rukava, okovratnik i grb Njukasla, kao i logo proizvođača opreme.

Ovom dresu se pre svih raduju protivnici prodaje Njukasla, koji su kritikovali Premijer ligu jer je "utvrdila" da novi vlasnici "Svraka" nisu povezani sa državom Saudijskom Arabijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve