Nova vest
Fudbal

Subota, 23.04.2022.

10:54

"Imaš 72 sata da napustiš Junajted"

Hari Megvajer je nedavno dobio pretnju bombom u svom porodičnom domu i morao je hitno da bude evakuisan zajedno sa verenicom i decom.

Izvor: SS

Autor: SS

EPA-EFE/PETER POWELL

Srećom, ispostavilo se da bombe nije bilo i da je dojava bila lažna, pošto je policija pretresla celo imanje i nije ništa pronašla.

Engleski mediji objavili su sadržaj mejla kojim je Megvajeru upućena pretnja da ima 72 sata da napusti Mančester junajted.


"U mejlu je pisalo da su tri bombe postavljene u njegovu kuću. Dobio je 72 sata da napusti Junajted ili će biti detonirane. Poruka je bila puna mržnje i uvreda. Njegovoj verenici Fern je preko glave pretnji koje Hari dobija"
, navodi "San".

Megvajer je bio u trening centru "crvenih đavola" kada je stigla pretnja.

Njegova supruga i dvoje dece, Lili Sent i Piper Rouz, sada se nalazi u sigurnoj kući, dok se štoper preselio kod jednog od saigrača.

Pojačano je obezbeđenje koje ga prati, a zbog cele situacije će propustiti derbi Premijer lige protiv Arsenala koji se igra u subotu od 13.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu