Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.03.2022.

12:48

Stanojević: Nisam rijaliti trener

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije pred susret sa Fejenordom u okviru Lige konferencija.

Izvor:

Autor:

Stanojević: Nisam rijaliti trener
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Jedan od okupljenih novinara ga je upitao da li će moći da ponese nadimak "Stanoje osvetnik" nakon što je izbacio Spartu čiji je trener Pavel Vrba koji je pre četiri godine predvodio Viktoriju Plzenj u eliminiaciji Partizana.

Deo pitanja se odnosio i na trenera Fejenorda Arnea Slota, koji je predvodio AZ Alkmar u mečevima sa Partizanom u okviru Lige Evrope.

"Nisam ja rijaliti trener i neozbiljno je da pričam o tome. To je stvarno smešno. Ne pratim to, nisam rijaliti trener da ja pričam o tome. Ozbiljno se bavim poslom, imam iza sebe Ligu šampiona i trofeje, a neozbiljno je da se ja bavim nadimcima. Smešno mi je to da komentarišem i neozbiljno. Vrlo ozbiljno radim ovaj posao. Pravio sam i istorijske rezultate da bih na taj način pričao ili komentarisao. Je l' znate šta smo mi uradili do sada, je l' poštujete to? Nemojte tako... Da ne pričamo o nekim glupostima. Te rijaliti priče možete da pričate negde u restoranu ili gde se priča, na konferenciji pričamo ozbiljne stvari. Ne pridajem tome pažnju", izjavio je Stanojević.

Govorio je i o ozbiljnijim temama, te potvrdio da će Marko Milovanović zameniti suspendovanog Rikarda Gomeša.

"Ima i drugih opcija, ali opredeliću se za našu mladost, za našu budućnost. Nemam dilemu, znam tačno sastav koji će izaći. Sve je definisano posle utakmice u Subotici. Sve ide u dobrom pravcu. Izuzetno smo ponosni na naš klub, igrače i navijače i što možemo da prisustvujemo jednom spektaklu. Želim da sutra da svi uživamo, da se osećamo ponosno, da pokažemo sebe u najboljem svetlu, Da pokušamo da napravimo još jedan korak napred u istoriji", rekao je Stanojević.

Pozvao je navijače da podrže tim.

"Izuzetno smo ponosni, na naš klub, naviijače što možemo da prisustujemo spektaklu jedne evropske utakmice. Želimo da sutra svi uživamo, da i navijači i mi na terenu bude ponosi i da se pokažemo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak u istoriji. Daćemo sve od sebe, nadam se uz veliku podršku navijača", kaže trener crno-belih.

Stanojević je oduševljen formom svog tima.

"Prezadovoljan sam formom svoje ekipe, osim derbija koji smo loše odigrali. Svaka utakmica nosi nešto novo, mi smo na jednom vosokom nivou i mogu samo da kažem da sam ponosan na sve što smo uradili. Ne očekujem defanzivnu orjentaciju Fejenorda, izuzetan su tim koji imaju 20 udaraca ka golu rivala. Gde god igraju, ne odustaju od svog stila. Opasni su sa svih strana, jako su pokretljivi. Više volim da igram protiv ekipa koji nemaju takvu ofanzivnu orjentaciju. Protiv Fejenorda je teško igrati, mogu u svakom trenutku da vas ugroze", smatra Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu