Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.01.2022.

12:12

Motika dolazi u Zvezdu iz Bajerna za preko dva miliona!

Mladi srpski fudbaler Nemanja Motika nalazi se pred transferom u Crvenu zvezdu, potvrđeno je za B92.net.

Izvor: MS

Autor: MS

Motika dolazi u Zvezdu iz Bajerna za preko dva miliona!
Foto: Profimedia

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope, levokrilni omladinski reprezentativac Srbije, stiže na stadion "Rajko Mitić" u velikom transferu.

Nemački mediji su preneli da je posao završen za dva miliona evra, a informacije našeg portala govore i da je transfer nešto viši.

Bajern je prvobitno tražio četiri miliona evra za Motiku, ali je na kraju pristao na niži iznos.

Prema saznanjima B92.net, 90 odsto posla je završeno i stariji od talentovane braće Motika uskoro će stići u Beograd na potpis trogodišnjeg ugovora.

U prestonici Srbije sačekaće ga mlađi brat Nikola, koji je već odigrao odigrao jedan meč za omladinsku selekciju Crvene zvezde nakon što je nedavno stigao iz Klagenfurta.

O braći Motika mogli ste da čitate na stranicama našeg sajta...

Nemanja Motika je tako postao jedno od najskupljih pojačanja u istoriji kluba, pored Nemanje Radonjića (tri miliona ukupno) i Ričmonda Boaćija (2,5 miliona).

On će tako zatvoriti zvučan zimski prelazni rok crveno-belih u kome su stigli Ohi Omoidžuanfo iz Moldea, u ranije dogovorenom transferu, i još Kristijan Pičini iz Valensije.

Piše: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve