Fejsa zadužio opremu, ugovor na godinu i po dana

Ljubomir Fejsa potpisao je ugovor na godinu i po dana sa Partizanom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Bivši igrač Olimpijakosa, Benfike, Alavesa, Al Ahila, Ljubomir Fejsa i zvanično je postao novi član FK Partizan.

U prisustvu generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure Fejsa je potpisao ugovor na godinu i po dana sa crno-belima.

U toku današnjeg dana pridružiče se ekipi Aleksandra Stanojevića na drugom delu priprema u Beleku, Antalija.

Fejsa će u Partizanu nositi broj 15.

Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

"Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih klubova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferencija", rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Fejsa je sa Partizanom osvojio tri prvenstva i dva kupa, nakon čega je prešao u Olimpijakos.

Iako je taj međuperiod obeležila teška povreda prednjih ukrštenih ligamenata sjajan niz se nastavio i u Grčkoj gde je vezao tri nove titule, a potom još četiri kada je prešao u Benfiku.

Tokom karijere je igrao još i za Alaves i Al Ahli iz Džede, koji mu je ujedno i poslednji klub sa kojim je ugovor raskinuo zbog zarada koje nisu isplaćivane na vreme.

Za nacionalni tim odigrao je 25 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu