Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.12.2021.

10:25

Ančeloti odgovorio Varanu: Morali smo dalje

Trener Reala Karlo Ančeloti odgovorio je na komentar Rafaela Varana o atmosferi u svlačionici madridskog kluba.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ančeloti odgovorio Varanu: Morali smo dalje
Foto: Profimedia

Varan, koji je letos napustio Real Madrid i potpisao za Mančester junajted, nedavno je otkrio da nije bio najzadovoljniji "stanjem duha" u Madridu.

Francuz je pre nekoliko dana za "Telegraf" rekao kako nije mogao da razume nedostatak slavlja u velikim pobedama Madriđana.

"Po osvajanju Lige šampiona, navijači vam ne čestitaju. To je bilo u stilu, u redu, idemo po sledeći. Tako je bilo posle prvog. Četiri pehara Lige šampiona! I oni mi kažu, OK, idemo na sledeći. Kažem, ponekad treba da uživate u tom što imate", izjavio je Varan.

Naravno, on razume da je to sve u skladu sa pobedničkim mentalitetom kluba, ali njegov komentar nije se dopao Karlu Ančelotiju.

Varan je više puta zamerio Italijanu na tome što mu nije ukazivao dovoljnu minutažu rekavši da ga je to i nateralo da preispita svoje ciljeve i kako može da napreduje.

Italijanski stručnjak je sada rešio da odgovori.

"Nije bilo baš tako. Slavili smo 'decimu'. Ipak, morali smo da idemo dalje. To je ono što od vas traži klub i navijači", rekao je Karlo uoči gostovanja Interu u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve