Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.11.2021.

14:45

Ko će osvojiti "Zlatnu loptu"? ANKETA

Napadač Pari Sen Žermena i Argentine Lionel Mesi je veliki favorit za osvajanje prestižne "Zlatne lopte", po rekordni sedmi put.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mesi je završio svoje dugo čekanje na veliki međunarodni trofej kada je pomogao Argentini da osvoji Kup Amerike u julu, dok je takođe vodio Barselonu do slave Kupa kralja pre nego što se preselio u francusku prestonicu u avgustu.

Mesijev verovatno najbliži izazivač za trofej je napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski, koji je bio favorit 2020. pre nego što su nagrade otkazane zbog pandemije koronavirusa.

Ostala istaknuta imena su Kristijano Ronaldo iz Mančester junajteda, Karim Benzema iz Real Madrida, Muhamed Salah iz Liverpula i Čelsijev vezni dvojac Žoržinjo i N'Golo Kante.

Saopštavanje pozicije igrača će početi u 16.30, glavne zvanice će izaći na crveni tepih u 19.00, a svečana ceremonija dodele "Zlatne lopte" počinje u 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d