Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.11.2021.

10:32

Menig o proslavi gola: Bio sam ljut na sebe

Partizan je sačuvao prednost na vrhu tabele Linglong Superlige Srbije pobedom nad Voždovcem na "krovu" u 18. kolu (3:0).

Izvor: SS

Autor: SS

Menig o proslavi gola: Bio sam ljut na sebe
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Ka trijumfu je "parni valjak" pogurao Holanđanin Kvinsi Menig koji je u 41. minutu postigao veoma lep i važan gol.

U nastavku je upisao i asistenciju za Rikarda Gomeša, a tačku je stavio Danilo Pantić u 55. minutu.

"Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga", rekao je Menig za klupski sajt i nastavio:

"Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja!"

Holanđanin se već okreće sledećim izazovima i finišu jesenje polusezone.

"Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet!", zaključio je Menig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve