Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.11.2021.

13:33

Ovacije 10.000 navijača: Može li Ćavi da spase Barselonu?

Ćavi Ernandes predstavljen je kao novi trener Barselone na stadionu "Kamp Nou".

Izvor:

Autor:

Ovacije 10.000 navijača: Može li Ćavi da spase Barselonu?
Foto: Profimedia

Slavni vezista igrao je za Barselonu od 1997. do 2015. godine i jedan je od najboljih i najtrofejnijih igrača u istoriji kluba.

Živa legenda Barselone vratila se u svoj klub i na mestu glavnog trenera zamenio je Ronalda Kumana.

Prethodno je dve godine vodio Al Sad, sa kojim je bio veoma uspešan, a tamo je igrao četiri godine i završio igračku karijeru.

"Važno mi je što znam sve u svlačionici, Buskets, Alba, Ter Štegen i Pike su igrali sa mnom. Biće teško, ali volim izazove. Znam da će biti teško, ali spreman sam. Cilj je da uživam i da se dobro zabavim. Hvala navijačima na podršci", rekao je Ćavi i dodao:

"Veoma sam se brzo vratio ovde, život mi se za tri dana promenio. Predsednik me je zvao i rekao mi da sam ja 'izabrani'. Rešili smo sve oko mog dolaska, očekivanja su velika i rezultati će se tražiti odmah. Cilj je da vratimo Barselonu na pravi put, da pobeđujemo i da uživamo. Nadam se da ću doneti ovde trofeje".

Ćavi je dočekan ovacijama od strane navijača na stadionu, kojih je bilo 10.000. Mahali su zastavama Barselone i skandirali njegovo ime.

Sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom zapevao je navijačku pesmu i poručio navijačima da su im potrebni u ovako teškoj situaciji.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Barse je već treći trener kluba ove sezone, a preuzima ga u trenutku kada ima finansijskih, kadrovskih i rezultatskih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu