Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.10.2021.

16:05

Zajahao bivšeg saigrača nakon pobede, pa dobio crveni karton

Fudbaler Lacija Luiz Felipe dobio je crveni karton nakon što je po završetku meča Lacija i Intera doslovno zajahao bivšeg saigrača Hoakina Koreu.

Izvor:

Autor:

Zajahao bivšeg saigrača nakon pobede, pa dobio crveni karton
Foto: Profimedia

Lacio je slavio u tom meču 3:1, a Felipe je navodno hteo da se našali sa Argentincem.

Arbitar situaciju nije video tako, te je Brazilcu ostalo samo da plače nakon što je isključen. Što je i uradio.

Felipe se naknadno oglasio u pokušaju da objasni celu situaciju.

"Želeo bih da prokomentarišem negativne posledice u vezi sa onim onim što se dogodilo na kraju utakmice. Pre svega, želim da razjasnim da izuzetno poštujem Inter, kao i svaki drugi klub. Svi smo profesionalci, radimo na postizanju svojih ciljeva i nikada ne bismo propustili da poštujemo drugog profesionalca. Na kraju utakmice sam skočio "Tuku" na ramena jer je on jedan od velikih prijatelja koje mi je fudbal dao", napisao je.

U nastavku je priznao da je preterao.

"Naše porodice su prijatelji i oduvek smo bili veoma bliski. Tamo, najviše od svega sam želeo da ga zagrlim i da se našalim zbog rezultata, onoliko koliko nam prijateljstvo dozovoljava, ali sam prenaglio. Možda, retrospektivno, to nije bilo najbolje vreme ili najpogodnije mesto. Izvinjavam se svakome ko se osetio uvređenim i pojašnjavam da ni na koji način nisam pokušao da budem nepristojan prema njemu, prema drugim sportistima ili prema Međunarodnoj instituciji i njenim strastvenim navijačima. Bio je to nedužan čin, osobe koja ima veliku naklonost prema Tuku! Volim te brate", zaključio je.

Ovo je bio samo jedan u nizu incidenata sa ovog meča koji su pratili fizički obračuni i rasistički ispadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve