Nova vest
Fudbal

Subota, 16.10.2021.

13:35

Kuman najavio, vraća se Aguero

Fudbalere Barselone u nedelju 17. oktobra očekuje susret sa Valensijom u Ligi 1.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kuman najavio, vraća se Aguero
Foto: Profimedia

Posle dve nedelje pauze i slabog starta sezone, ovo je meč koji "blaugrana" jednostavno mora da dobije kako bi se ekipa stabilizovala i krenula ka vrhu.

Trener Ronald Kuman, koji je na meti brojnih kritičara, najavio je da bi letošnje pojačanje, iskusni Serhio Aguero, mogao konačno da bude u ekipi i debituje.

"Napredovao je u poslednje vreme, u sredu je na zatvorenoj utakmici odigrao 20 do 25 minuta. Nedostaje mu ritam mečeva, malo snage. To će se vratiti kroz utakmice i duele. Vrlo je moguće da će biti u ekipi", poručio je Kuman.

On time dobija još jednu opciju u manevru i svakako da to može mnogo da znači za nastavak sezone.

"Aguero je igrač koji može mnogo da pruži ekipi. Najvažnije je da je sada sve fizički u redu sa njim. Kao što je bilo sa Ansuom Fatijem, postepeno će napredovati", dodao je Holanđanin.

Meč Barselona - Valensija igra se na "Kamp Nou" u nedelju od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve