Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.10.2021.

10:30

Suares zvao Mesija u Atletiko

Lionel Mesi je ovog leta napustio Barselonu posle dve decenije i preselio se u Pari Sen Žermen, koji nije bio jedini zainteresovan.

Izvor: SS

Autor: SS

Suares zvao Mesija u Atletiko
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Želju da dovede Argentinca, makar i stidljivu, imao je Dijego Simeone u Atletiko Madridu, ali je to bilo nemoguće za ostvariti.

Trener "jorgandžija" je to pokušao da učini preko Luisa Suaresa, Mesijevog velikog prijatelja.

"Nisam zvao Lea, ali jesam Luisa da ga pita kako je i sviđa li mu se ideja, odnosno, postoji li i najmanja mogućnost da dođe u Atletiko. Sveukupno trajalo je tri sata, PSŽ je već ranije odlučio da će da ga dovede", priznao je Simeone, pa nastavio:

"Nikad se nije pojavila šansa da sarađujem sa Mesijem. Pre odlaska u PSŽ bio je u Barseloni, a ja u Atletiku, a nismo se sreli ni kao igrači u nastupima za argentinsku reprezentaciju."

"Ako me pitate u kom bi klubu trebalo da igra, reći ću u onom koji želi da pobeđuje i koji zna što je potrebno za to. Nije važna pozicija na kojoj on igra, važno je da je ekipa posložena za pobede. Ne treba razmišljati o njemu, već o timu", poručio je Simeone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu