Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.09.2021.

15:00

"Trebaće nam vremena i strpljenja"

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radomir Koković rekao je da u meču protiv Novog Pazara očekuje da njegov tim nastavi da podiže kvalitet igre.

Izvor: SN

Autor: SN

foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Radničkog u petak od 16 gostuju Novom Pazaru, u utakmici devetog kola Linglong Superlige Srbije.

"Očekivanja za ovu utakmicu su da, pre svega, nastavimo da podižemo kvalitet igre. I ofanzivno i defanzivno i u tranzicijama. Moramo da probamo da što manje osciliramo. Mi smo u procesu i da bi došli do željene igre, trebaće nam malo vremena i strpljenja. Čeka nas težak rival. Pred nama je izuzetno težak raspored, jer nakon Novog Pazara igramo utakmice u utorak i u subotu. Dakle, imamo tri utakmice u osam dana i potrebna nam je maksimalna koncentracija"
, rekao je Koković.

Koković sutra ponovo neće moći da računa na sve fudbalere.

"Štoper Nikola Vujadinović i napadač Filip Kasalica su povređeni i njih dvojica sigurno neće igrati. Još uvek ne računama na novajlije Jevgena Pavlova i Bazila Jamkama, jer su kasno došli i nisu fizički spemni za takmičarske utakmice. Ostali igrači su mi na raspolaganju", rekao je on.

Radnički posle osam kola zauzima 11. mesto sa devet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve