Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.09.2021.

19:30

Laporta: Tražim strpljenje

Predsednik Barselone Đoan Laporta obratio se navijačima i svima u klubu posle poraza u Ligi šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Laporta: Tražim strpljenje
Foto: Profimedia

Katalonci su na " Kamp Nou" poraženi od Bajerna sa 3:0.

Porazno je to što nisu uspeli da upute udarac na gol po prvi put u istoriji takmičenja, dok su Tomas Miler (jedan) i Robert Levandovski (dva gola) bili strelci za Nemce.

"Zdravo, 'kulosi', i ja sam raočaran jednako kao i siv vi. Moram da vam kažem šta se događa, ovo je jedna od situacija koje smo očekivali. I molim vas za strpljenje i da nastavite da podržavate naš tim. Takođe vas molim da imate poverenje u ljude koji vode naš klub. Potrebno nam je vaše poverenje i vreme, nema sumnje da ćemo i ovaj problem rešiti. Hvala vam mnogo, živela Barselona", poručio je Laporta.

On je u martu po drugi put izabran na funkciju predsednika, pošto je pred kraj prošle godine Đozep Marija Bartomeu podneo ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve