Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.09.2021.

13:15

Iliev: Svima vama koji niste verovali – evo odgovora

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev govori na konferenciji upriličenoj povodom dovođenja novog pojačanja, Kvinsija Meniga.

Izvor: B92

Autor:B92

Iliev: Svima vama koji niste verovali – evo odgovora
Foto: B92/SS

Krilni napadač stigao je iz Tventea i potpisao trogodišnji ugovor.

Reporter B92.net iz Humske – Stefan Smuđa

"Partizan je veliki, ogroman klub. Imamo obavezu da u skladu sa renomeom pokušamo i učinimo ono što pripada našem delu posla da to i opravdamo i učinimo. Svi smo svesni u kakvom vremenu živimo. Nažalost postoji mala grupa ljudi, koja se uvek čuje i traži dlaku u jajetu. Kada počnemo sezonu iz snova i imamo maksimum u Superligi i uđemo u grupnu fazi, opet nešto ne valja. Svi su pričali gde su obećanja, evo su obećanja na kraju. Mi radimo kako znamo i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Radili smo dostojanstveno, na početku napravili idealan tim, a na kraju smo shvatili i videli gde još treba da se dodaju igrači. Doveli smo Nemanju Miletića, još jedan kamen u granitnoj odbrani i doprineće da imamo mir. Na kraju smo doveli onog koji je bio prioritet. Ja moja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo odgovora. Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, a svi znate kroz šta prolazimo", rekao je Iliev.

Novinar B92.net Stefan Smuđa ga je potom upitao koliko crno-beli mogu u Evropi sa ovakvim sastavom.

"Mi smo veliki optimisti. Najveći smo favoriti da budemo prvi u grupi. Sve posle toga će zavisiti od prelaznog roka, odlazaka i dolazaka ali sa ovakvim trenerom koji izvlači maksimum iz svakog igrača, Partizan može uz pomoć navijača da ispiše istoriju", rekao je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu