Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.08.2021.

09:00

Dani odluke: Vlahović i 70.000.000 evra

Transfer srpskog fudbalera Dušana Vlahovića iz Fiorentine "lomi" se u narednim danima.

Izvor: MS

Autor: MS

Dani odluke: Vlahović i 70.000.000 evra
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Mediji iz Firence navode da će naredna nedelja biti ključna da li će najbolji strelac "ljubičastih" napustiti "Artemio Franki", što je jako izvesno.

Fiorentina je do sada zahtevala tačno 70 miliona evra, a poslednje informacije govore da je Atletiko spremio bombastičnu ponudu.

Da u Italiju pošalje talentovanog defanzivca Nehuena Peresa, uz još 60 miliona evra, što je otprilike toliko koliko traži vlasnik Fiorentine Roko Komiso.

Da se "kuva" posao ilustruje i to da je Komiso sleteo iz SAD, gde živi, u Italiju kako bi dao konačan odgovor.

Sve će biti poznato najkasnije do sledećeg vikenda kada kreće Serija A, a Fiorentina gostuje Romi na Olimpiku.

Ostaje da se vidi da li će korak napraviti i Totenhem, koji takođe na oku drži bivšeg đaka Partizana, i ujedno kao naslednika Harija Kejna.

Ukoliko Vlahović ode iz Fiorentine postaće najskuplji srpski fudbaler svih vremena.

*Atletiko u odbranu titule u Španiji kreće danas (17.30) na nezgodnom gostovanju Selti. Kvota na šampiona Primere je 2,00, dok je iks 3,40, a dvojka 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Selta - Atletiko Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve