Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.07.2021.

22:28

"Čuo sam da je spreman tekst o meni – neće proći"

Engleski fudbaler Markus Rašford, pored profesionalne karijere, bavi se i humanitarnim radom.

Izvor: MT

Autor: MT

EPA-EFE/Frank Augstein

Ipak, kako je rekao, britanski časopis "The Spectacor" u sredu planira da objavi tekst u kojem ga optužuje da sve to čini iz koristi.

Rašford je iz tog razloga reagovao na Tviteru.

"Čuo sam da Spectator sutra planira da objavi priču kako sam komercijalno profitirao u zadnjih 18 meseci. Da pojasnim, meni ne treba saradnja ni s jednim brendom. Sarađujem s njima zato što želim da unapredim ono što radim izvan terena i većina profita koji dobijem doprinosi tome. Prošlog leta, milion i trista hiljada dece je dobilo pomoć u vidu hrane", napisao je između ostalog Rašford i dodao:

"Jesam li zbog toga svega komercijalno privlačniji? Sigurno. Ali ja sam fudbaler Mančester junajteda i Engleske. Zašto uvek mora biti neki motiv? Zašto ne možemo svi da radimo ono što je ispravno? P.S. zapravo volim da čitam Spectator svako malo, ali ovaj tekst ne može da im prođe. Želim vam svima laku noć".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve