Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.07.2021.

21:10

Murinjo u pomoć pozvao i dronove VIDEO

Novi trener Rome Žoze Murinjo prionuo je žestoko na posao i u klubu sa "Olimpika".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Murinjo u pomoć pozvao i dronove VIDEO
Foto: Profimedia

Kako prenose mediji na Apeninima, Portugalac, koji je poznat po tome da voli čvrsto da drži kontrolu svega u svojim rukama, već je uspeo da načini prvi korak.

U trening cenrtru Trigorija, igrači su se našli iznenađeni kada su posvuda oko terena naišli na instalirane ogromne ekrane.

Murinjo je naredio da se postavi nekoliko gigantskih ekrana kako bi igračima u svakom momentu mogao da putem video snimaka treninga, pokaže gde su grešili. I ne samo to, otišao je korak dalje, jer ovog puta treninge snima i putem drona.

To će mu pre svega pomoći da prati njihovo kretanje, te kakav je razmak između igrača na terenu i linija tima. Slično je pre tri godine u Hofenhajmu radio Julijan Nagelsman, koji je pre nekoliko meseci preuzeo kormilo Bajerna.

Roma je do sada dobila oba pripremna meča, Montekatini sa 10:0 i Ternanu (2:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve