Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.05.2021.

15:50

Zvezda će kazniti Marka Gobeljića zbog ispada

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, oglasio se u ime kluba povodom poteza Marka Gobeljića po završetku finala Kupa Srbije sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda će kazniti Marka Gobeljića zbog ispada
Foto: Starsport

Bek crveno-belih je nakon meča prišao Vladimiru Stojkoviću i skinuo šorts, što je bio svojevrsni odgovor na izjavu golmana crno-belih pred sam duel.

Klub iz Ljutice Bogdana će kazniti Gobeljića u skladu sa pravnilnikom.

"Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom i nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni", poručio je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve