Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.05.2021.

17:30

"Zvezda ima ozbiljnu budućnost"

Omladinska selekcija Crvene zvezde osvojila je titulu šampiona Srbije dva kola pre kraja.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Foto: FK Crvena zvezda

Direktor Zvezdine fudbalske akademije Dragan Mladenović je istakao da je rezultat došao kao nagrada za kvalitetan rad u prethodnih nekoliko godina.

"Borili smo se tokom čitave sezone. Prioritet nam nije bilo osvajanje šampionske titule, već razvoj igrača. Mogu da kažem da smo u tome u potpunosti uspeli i da su najbolja deca u Crvenoj zvezdi. Rezultat je došao kao posledica rada u prethodnih 3-5 godina. Bilo je dosta debitanata, tri igrača koja su 2005.godište, kao i nekolicina njih 2004. Iako su najmlađi u prvenstvu, pokazali su karakter i kvalitet", naglasio je Mladenović.

Direktor Omladinske škole je takođe dodao da Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost.

"Što se tiče njihove budućnosti u prvom timu, to je pitanje za ljude koji vode klub, pre svih sportskog direktora Mrkelu, trenera Stankovića i direktora Terzića. Moj, kao i zadatak svih ljudi koji rade u Omladinskoj školi je sprovođenje programa koji smo zacrtali. Radimo ono što je do nas, a ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost", smatra Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve