Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2021.

12:30

Štoper Partizana: Spreman sam da postanem ključni igrač Olimpijakosa

Mladi fudbaler Partizana, na pozajmici iz Olimpijakosa, Svetozar Marković, veruje da će drugi mandat u Pireju biti bolji.

Izvor: MT

Autor: MT

Štoper Partizana: Spreman sam da postanem ključni igrač Olimpijakosa
Srdjan StevanovicStarsportphoto

"Sad sam kompletno spreman. Odigrao sam skoro svaku utakmicu za Partizan ove sezone. Verujem da sam sad sposoban da postanem ključni igrač Olimpijakosa u bliskoj budućnosti", rekao je Marković i dodao:

"Neprestano sam u kontaktu sa ljudima iz Olimpijakosa. U obavezi sam da se vratim u Atinu ćim se završi sezona u Srbiji i tamo ću se boriti za mesto u najboljih 11."

Kada je prvi put došao u Olimpijakos, prednost su imali Samedo, Ba i Papastatopulos.

"Crveno-beli su sjajan tim, sa sjajnim pojedincima. Njihovi defanzivci su vrhunski igrači. Biće mi privilegija što ću s njima da treniram, nadam se i igram, počev od sledeće sezone."

On je za Olimpijakos potpisao 2019, kada je imao samo 18 godina. Cena transfera je iznosila milion i po evra.

"Znao sam da nisam, u tom trenutku, bio spreman da postanem važan igrač Olimpijakosa, ali sad imam veliku veru u sebe. Pozajmice Larisi i Partizanu su mi dosta pomogle", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve