Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2021.

10:15

"Tu mafijašku bandu iz fudbala – sve ćemo da ih pohapsimo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je borbu države protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pre nekoliko nedelja ostavku na mesto predsednika FSS podneo je Slaviša Kokeza, nakon što je priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.

A poslednjih nedelja u centru pažnje su sve češće optužbe za nameštanje utakmica u srpskim ligama.

"Pojavio sam se na kolegijumu MUP-a i BIA, svi su razumeli i (direktor BIA Bratislav) Gašić i (ministar unutrašnjih poslova Aleksandar) Vulin. Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koje sviraju da kažem – sve ćemo da ih pohapsimo", rekao je predsednik Vučić gostujući na televiziji Pink.

Predsednik je najavio uvođenje VAR sistema sledeće sezone.

"Narod neka vidi da li govorim istinu. Neka pogledaju kako će da nam izgleda sledeće prvenstvo. Da li će igrati "tri za tri". Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen".

Partizan je prethodnih dana dobro uzdrmao „slučaj Asano“, a današnji (16.00) meč protiv TSC-a ni za jedne ni za druge nema veliki takmičarski značaj, pa bismo mogli da gledamo utakmicu s dosta golova. Kvota na keca je 1,22, na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – TSC.

Zvezdi će naredni mečevi u Superligi uglavnom služiti kao zagrevanje za finale Kupa Srbije protiv Partizana, kao i jurenje rekordnih učinaka po broju osvojenih bodova i datih golova. Tako i današnji (18.05) na gostovanju Radu, koji se bori za opstanak. Kvota na dvojku je 1,27, a na duplu šansu 1X 3,25. Pogledate sve kvote kladionice MOZZART za Rad – Zvezda.
Čelsi je iz Madrida za London poneo sjajnih 1:1 za London, i večeras (21.00) će pokušati da ih materijalizuje i izbori plasman u finale Lige šampiona. Ali i Real ima iste ambicije, pa nas čeka uzbudljiv meč. Kvota na keca je 2,35, na novi iks 3,20, a na dvojku 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

218 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d