Nova vest
Fudbal

Petak, 23.04.2021.

19:54

Zvezda "krade" pojačanje Mladenu Krstajiću

Crvena zvezda, pored toga što sprema tim za napad na Ligu šampiona, mora da razmišlja i o budućnosti i bonus igračima.

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezda
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tako je, prema nezvaničnim informacijama B92.net, Zvezda blizu da dovede 19-godišnjeg Petra Stanića iz drugoligaša Železničara iz Pančeva.

Stanić igra na poziciji "desetke", odlikuje ga odlična tehnika i snažan šut, "finiji" je igrač i voli da ima stalno loptu u nogama.

Ove sezone je dobrim igrama u Prvoj ligi Srbije (dao pet golova) privukao pažnju klubova iz višeg ranga, a najviše TSC-a iz Bačke Topole.

Čak je i lično trener TSC-a Mladen Krstajić dolazio da ga gleda i bio zadovoljan učinjenim, zbog čega je aminovao da se završi transfer.

Međutim, sada se u priču aktivirala i Zvezda, koja je prema našim saznanjima Stanića pratila i jesenas, pa sada želi da njegovim dolaskom pojača konkurenciju kod bonusa.

Na "Marakani" su prilično aktivni poslednjih dana po pitanju dolazaka jer je posao praktično završen sa Aleksandrom Dragovićem, a na meti je Aleksandar Prijović.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve