Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2021.

15:35

Stolica odlazi sa kormila mlade reprezentacije?

Ilija Stolica, selektor mlade reprezentacije Srbije, mogao bi uskoro da napusti tu funkciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Stolica odlazi sa kormila mlade reprezentacije?
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Posle osam mečeva na kormilu "Orlića", velika je verovatnoća da će se to i dogoditi.

Kako saznaje "Telegraf", u FS Srbije je načelno postignut dogovor o njegovoj smeni, a veruje se da će mlade ubuduće voditi nekadašnji fudbaler Partizana Zvonko Živković, kom će pomagati takođe bivši igrač crno-belih, Dževad Prekazi.

Tako bi se nastavio trend promena u srpskom fuidbalu koji je krenuo odlaskom Slaviše Kokeze sa mesta prvog čoveka fudbalske organizacije, a nastavio dolaskom Stevana Stojanovića na mesto direktora.

Ilija Stolica je na kormilu mlade reprezentacije Srbije od oktobra 2019. kada je na tom mestu nasledio Neška Milovanovića.

Nije uspeo da odvede tim na Evropsko prvenstvo, na sedam mečeva Srbija je imala učinak od tri pobede i po dva remija i poraza.

Stolica je vidio i A reprezentaciju sastavljenu od igrača Superlige na turneji u Dominikanskoj republici i Panami u januaru, a na klupi "Orlića" sedeo je i u prijatelsjkom meču mladog tima sa Turskom (1:0).

Što se tiče Živkovića i Prekazija, oni su poslednjih sezona radili posao skauta Partizana i imali su dosta zamerki na rad rukovodstva kluba iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu