Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.03.2021.

18:50

Stanković: Na greškama se uči, kapa dole igračima za drugo poluvreme

Crvena zvezda je savladala TSC na gostovanju u Senti sa 3:1, a prve utiske posle utakmice izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Izvor: B92

Autor:B92

Stanković: Na greškama se uči, kapa dole igračima za drugo poluvreme
STARSPORT

Zvezda je odigrala slabo prvo poluvreme i Stanković smatra da je to jedno od najslabijih izdanja od kako je on preuzeo crveno-bele.

Takođe, raduje ga dobra igra u drugom poluvremenu.

"Zaista teško prvo poluvreme, jedno od najslabijih izdanja od kako sam trener Crvene zvezde. Nismo stajali na terenu kakav je bio dogovor, ali i to se dešava. Ono što me raduje jeste njihova reakcija u drugom poluvremenu. Izmene su dale rezultat, podignut je ritam igre i počeli smo konkretnije da delujemo i stvaramo šanse. Nismo pokleknuli, niti spustili glave posle primljenog gola i crvenog kartona koji je bio zaslužen. Izdigli smo se nakon toga, kao u dvomeču sa Milanom, ali ne bih voleo da pravimo neke banalne greške, jer one ne bi smele da se dešavaju na ovom nivou fudbala. Igračima kapa dole za drugo poluvreme. Na greškama se uči, tako da ćemo iz prvog poluvremena dosta toga analizirati, da bi igrali uvek kao što smo u nastavku", rekao je Stanković.

Osvrnuo se trener crveno-belih već na narednu utakmicu koju će Zvezda igrati u nedelju na svom stadionu protiv ekipe Čukarikog.

"Nemamo mnogo vremena da radimo. Igramo, odmaramo, spremamo se za utakmicu već duži niz nedelja. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku igrača. Lepa uvertira pred klupski rođendan, sada protiv TSC-a. Momci su peti na tabeli, imaju odbranu koja nije primila gol skoro 500 minuta. Potom nam dolazi Čukarički koji je treći na tabeli, ekipa koja se pokazala kao veoma ozbiljna, čemu je uvek težila da bude i što je potvrdila poslednjih godina. Mi idemo na dobar odmor, da nam se ne dešavaju utakmice kakva je bila danas", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d